Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 20% |week: %

Teams


terug naar vorige scherm
26-4-2017
HSD Familiedag

Over 7 dagen is het weer zover: Hemelvaartsdag dus…

HSD FAMILIEDAG!

Nog niet aangemeld? Vul bijgaand formulier dan alsnog in en mail zo snel mogelijk naar: [email protected]. De inschrijftermijn is verlengd tot en met a.s. zondag 21 mei! 

Aanmeldingen die na deze datum binnenkomen, kunnen helaas niet meer worden verwerkt aangezien dan het wedstrijdschema wordt gemaakt en de bestellingen definitief moeten worden doorgegeven.

Geen bevestiging van je inschrijving ontvangen? Dan is hij niet bij ons binnen gekomen! Mail hem nog een keer of informeer via [email protected].

 

Tot ziens op 25 mei!

Namens de organisatie,

Irma Janssen 


 

Programma (afhankelijk van aantal inschrijvingen):

ca. 10:00: aankomst en aanmelding 

Familietoernooi 

Het toernooi is voor alle leden én hun familieleden, vrienden/vriendinnen en kennissen. Hockey-ervaring is niet belangrijk, want we doen een dappere poging om de teams "op sterkte” in te delen in verschillende poules. Zoek dus vooral een gezellig team bij elkaar van 6 à 10 personen, verzin een toepasselijke naam en een opvallend tenue en schrijf je in. Lukt het niet een team bij elkaar te krijgen? Geen probleem! Meld je individueel aan, dan vormen we van alle losse aanmeldingen één of meerdere teams.

 

Afsluiting

Ook dit jaar sluiten we natuurlijk weer af met een barbecue. Een barbecue waar we niet alleen samen van willen genieten, maar die we ook samen met alle deelnemers verzorgen. Net als voor de bardiensten, zal een schema worden gemaakt en verwachten we van alle teams hulp bij de voorbereiding (op de dag zelf), het bbq-en en het opruimen.

 Spelregels Familiedag 

De Familiedag staat in het teken van gezelligheid en respect én veiligheid staan altijd op de eerste plaats. Vandaar dat er voor de Familiedag speciale spelregels gelden:

-   Deelnemen aan het familiehockey toernooi kan uit veiligheidsoverwegingen echt pas vanaf 6 jaar (deelname van Benjamins die jonger zijn, uitsluitend in overleg met organisatie)

-   Tijdens de wedstrijden is het niet toegestaan te slaan of een slaande beweging te maken met de stick. Dit betekent dat er alleen maar gepusht mag worden of schuifslag. (Push: Verplaatsen van de bal over de grond met een duwende beweging van de stick, nadat de stick eerst dicht bij de bal is geplaatst.)

-   Fysiek contact tussen spelers/speelsters is niet toegestaan.

-   We spelen de wedstrijden zonder keepers, dus een keeperuitrusting is niet nodig.

-   De stick dient onder de schouder te blijven om gevaarlijke situaties te voorkomen!

-   Het spelen van een "scoop” of hoge bal is niet toegestaan. Ook als er op doel gespeeld wordt dient de bal onder kniehoogte te blijven.

-   Het is niet toegestaan de bal met de voet of met de bolle kant van de stick te spelen.

-   Bij een vrije slag dient de tegenpartij minimaal 5 meter afstand te bewaren!

-   Bij een vrije slag moet de bal stil liggen.

-   Het zogenaamd afhouden of blokkeren van een speler/speelster is niet toegestaan!

-   Als er gefloten wordt laat je de bal liggen.

-   De hockeystick hoort in je handen, hier wordt dus niet mee gegooid.

-   De scheidsrechter heeft altijd gelijk, ook als hij/zij geen gelijk heeft.

-  Houd het sportief. Het is een familiedag waar gezelligheid voorop staat.Bijlage: Inschrijfformulier familiedag 2017(1).pdf
 
 

Hoofdsponsor(en)
Statistieken
zondag 22 oktober 2017
Aantal leden (info) 343
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 84,5%
Sponsoren


Hockey.nl