Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 41% |week: 67%

Teams


Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
10:00 Uit JO12-1 Hockeyclub Prinsenbeek JO12-1
terug naar vorige scherm
11-5-2018
ERELEDEN benoemd

Quirijn Bol en Corien Mol- van Damme zijn tijdens de familiedag benoemd als ereleden van HSD, vanwege hun enorme inzet, toewijding en toegevoegde waarde voor en in de ontwikkeling van HSD.

De verdiensten van Corien Mol- van Damme

Corien maakte in totaal 9 jaar deel uit van het bestuur van HSD. In die periode heeft zij met haar jeugd- en evenementencommissie aan de basis gestaan van de groei van het aantal jeugdleden. Corien benutte iedere mogelijkheid om HSD onder de aandacht te brengen, van sportdagen voor Radar-scholen tot de nationale sportweek en de sportkidsdagen. Bovendien wist ze de jonge leden te binden onder andere door het altijd spectaculaire Sinterklaasfeest, maar ook door kinderen en jongeren zoveel mogelijk te betrekken bij alles wat de club aangaat. Om een idee te geven: aan het begin van Corien’s bestuurlijke carrière bij HSD had HSD 200 leden; bij haar vertrek 350.

De verdiensten van Quirijn Bol

Quirijn maakte in totaal 9 jaar deel uit van het bestuur van HSD. Quirijn combineerde de portefeuille technische zaken met het wedstrijdsecretariaat. Daarnaast heeft hij ook 2 jaar het penningmeesterschap op zich genomen en een half jaar het voorzitterschap waargenomen. Feitelijk is het zo dat Quirijn het hele hockey-technische, van arbitrage tot training en teamindeling, van de grond af aan heeft opgebouwd en als eerder elders gaten vielen; hij deze ook nog opving. Quirijn stond aan de basis van de geweldige ontwikkeling van HSD in al zijn facetten. Zonder zijn structurele aandacht voor het technische, het wedstrijdsecretariaat en andere noodzakelijk voorwaarden had deze club zich niet kunnen ontwikkelen tot wat het nu is.

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
vrijdag 19 april 2024
Aantal leden (info) 305
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 56,1%
Vandaag jarig
Bryan a Haarsma
Hockey.nl