Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 31% |week: 29%

Teams


terug naar vorige scherm
14-3-2019
Shirt update: ruilen en naam opdruk.

Ondanks dat het kort dag was hebben de meeste leden en coaches de nieuwe shirts inmiddels opgehaald bij Intersport. Om te kunnen ruilen dienen alle teams/leden de shirts op te halen. Daarom een vriendelijk verzoek aan leden om vandaag, donderdag de 14de, de resterende 40 shirts op te halen. Intersport is vandaag geopend tot 20:00.

RUILEN
Er zijn
een beperkt aantal extra shirts geleverd in diverse maten daarom een vriendelijk verzoek om bij twijfel niet te ruilen. Zodra we bekend maken dat er geruild kan worden zijn er de volgende mogelijkheden:

1.      Maat is beschikbaar en kan direct geleverd worden

2.      Maat is niet aanwezig maar komt wellicht spoedig binnen tgv ruilen

3.      Maat is niet voorhanden en dient besteld te worden

De laatste optie is heel vervelend maar een gevolg van het feit dat we niet voor 320 leden alle mogelijke maten per direct op voorraad kunnen leggen. Mogelijkheid is om dan in het oude shirt te spelen of evt. een shirt te lenen.

OPDRUK
Posities van reclame en naam opdruk liggen vast. Er is gebleken dat, indien shirts in de broek of rok gedragen worden, bij ruim zittende shirts deze weg kan komen te vallen. Intersport probeert de namen zo hoog mogelijk te zetten.

Namens het bestuur dank ik jullie én het personeel van Intersport voor het geduld bij de uitgifte van de nieuwe shirts en wens ik jullie veel speelplezier het komend weekend.

Etienne Aggenbach
Voorzitter HSD

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
maandag 27 mei 2019
Aantal leden (info) 334
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 80,8%
Vandaag jarig
Ike Joziasse
Fleur van Munster
Ward Tims
Hockey.nl