Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 42% |week: 67%

Teams


Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
10:00 Uit JO12-1 Hockeyclub Prinsenbeek JO12-1
terug naar vorige scherm
24-4-2019
Familiehockeydag 30 mei 2019

Beste (ere-)leden en ouders/verzorgers,

Over ruim een maand is het weer zover: Hemelvaartsdag dus…

HSD FAMILIEDAG!

Een dag die volledig in het teken staat van hockey en gezelligheid!


Het Familietoernooi

Natuurlijk starten we het programma traditiegetrouw met een hockeytoernooi voor alle leden én hun familieleden, vrienden/vriendinnen en kennissen. Hockeyervaring is niet belangrijk, want we doen een dappere poging om de teams "op sterkte” in te delen in verschillende poules. Zoek dus vooral een gezellig team bij elkaar van 6 à 10 personen, verzin een toepasselijke naam en een opvallend tenue en schrijf je in. Lukt het niet een team bij elkaar te krijgen? Geen probleem! Meld je individueel aan en dan vormen we van alle losse aanmeldingen één of meerdere teams.


De Afsluiting

En zoals we inmiddels gewend zijn, sluiten we ook dit jaar natuurlijk weer af met een barbecue. Een barbecue waar we niet alleen samen van willen genieten, maar die we ook samen met alle deelnemers verzorgen. Net als voor de bardiensten, zal een schema worden gemaakt en verwachten we van alle teams hulp bij de voorbereiding (op de dag zelf), het bbq-en én het opruimen.

Op het bijgaande Excel formulier vind je alle informatie m.b.t het inschrijven en de mogelijkheden.
Dit jaar hebben we gekozen voor een andere manier van betalen, namelijk het totaalbedrag vooraf overmaken op rekeningnummer NL 63 RABO 0375 1080 09 ten name van HSD onder vermelding van teamnaam / contactpersoon. Gezien het oponthoud van afgelopen jaar tijdens het pinnen en het overbelast raken van de WiFi, lijkt ons dit de oplossing om ongemak / vertraging te voorkomen. Ook kun je barkaart(en) van Euro 10,00 p/stuk in de voorverkoop bestellen en op de dag zelf afhalen bij de bar. Barkaarten zijn na het toernooi nog geldig.
Vul het formulier in en mail het uiterlijk 24 mei a.s. naar:
[email protected]


Tot slot

Een dag als deze is alleen mogelijk dankzij de inzet van vrijwilligers. Natuurlijk verwachten we de hulp van alle deelnemers voor de bardiensten en de barbecue. Maar daarnaast is meer hulp natuurlijk altijd welkom! Niet alleen op de dag zelf, maar ook voor de voorbereidingen! Lijkt het jou leuk om dit geweldige evenement van HSD mede te organiseren? Enthousiaste mensen nodigen we van harte uit zich aan te melden via het eerder gemelde e-mail adres!

Tot ziens op 30 mei!

Namens de organisatie,

Michèle Reijntjes



Bijlage: inschrijfformulier familiehockeydag 2019.xlsx
 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
vrijdag 19 april 2024
Aantal leden (info) 305
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 56,1%
Vandaag jarig
Bryan a Haarsma
Hockey.nl