terug naar vorige scherm
24-11-2019
HSD MD1 kampioen!

Bij de meisjes D1 was het tot en met de laatste wedstrijd erg spannend. HSD en Tempo hadden bij aanvang op de laatste speeldag allebei evenveel punten met HSD op de 1e plaats met 1 doelpunt meer. Spannend zeker nadat vorige week tegen Tempo gelijk gespeeld werd. 

MD1 kwam moeilijk op gang, waarschijnlijk toch de spanning, maar na het eerste doelpunt volgden er nog 4. Met een 5-0 overwinning en een verloren laatste partij van tempo is MD1 de echte kampioen geworden! Het is niet de eerste keer deze dames kampioen zijn, dus in dikke felicitatie namens de hele club! Graag zien wij het gehele team op de officiƫle teamhuldiging tijdens de Nieuwjaars borrel op 11 Januari 2020 om 16:00.

HSD feliciteert Aaisha Abas Amin, Roos Coolbergen, Frederique Dhont, Anniek van den Heuvel, Veronique Lemson, Josefien van der Meer, Florine Muijsson, Jessie Poortvliet, Esmee Sangers, Faye Stronk, Maria Teunissen, Rose van den Bos, Kiki Zenden, Maaike de Swart, Tess van Zundert en uiteraard ok de succes Coach Petra van Zundert en top trainer Rachel Starkey.

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
maandag 3 augustus 2020
Aantal leden (info) 300
Nu online
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 74,7%
Hockey.nl