Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 30% |week: %

Teams


terug naar vorige scherm
25-11-2019
SMWO Verkiezing Jonge Vrijwilliger - Thijs Jonker

Thijs Jonker, bijna 19 jaar en sinds dit seizoen speler van ons heren 2, is dit jaar genomineerd voor de SMWO verkiezing Jonge Vrijwilliger. Voor HSD genoeg redenen voor zijn nominatie:
Thijs zet zich in voor vele activiteiten, niets is hem te veel. Zo geeft hij al meerdere jaren trainingen aan meisjesteams van onze club, dit jaar aan zowel meisjes A1 (16-17 jaar) als meisjes B1 (14-15 jaar) en dat meerdere keren per week. Het zijn niet alleen de trainingen op het hockeyveld, maar ook het voorbereidend werk thuis om leuke en leerzame trainingen in elkaar te zetten door middel van The Hockey Factory en andere websites. Hij coacht ook nog met een andere coach één van de teams waaraan hij training geeft, namelijk B1 en hij probeert ook nog aanwezig te zijn bij de thuiswedstrijden van meisjes A1. En ga er maar aan staan, als jongen voor een groep van zo’n 15-16 meisjes in de leeftijd van 14 tot 17 jaar, dat vergt ook pedagogische vaardigheden. Gelukkig staat Thijs daarin zijn mannetje en zeker met zijn kennis die hij opdoet vanwege zijn HBO opleiding aan de Hogeschool Zeeland, waar hij de PABO doet. Het is Thijs op het lijf geschreven. Training geven is niet het enige wat hij vrijwillig doet, hij fluit zeer regelmatig wedstrijden voor zowel de jeugd als de senioren. Om zijn scheidsrechterskwaliteiten verder te optimaliseren, zal hij zich binnenkort toeleggen op een cursus om CS+ (Clubscheidsrechter+) te worden. Daarna kun je je weer verder bekwamen en uiteindelijk Bondsscheidsrechter worden.
Thijs verricht ook allerlei hand- en spandiensten voor bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest bij HSD, hij helpt bij het organiseren van andere activiteiten, zoals Jongste Jeugddag, Koningsspelen,  Nationale Sportweek, kortom als club kunnen we heel vaak op hem rekenen, wat HSD betreft verdient hij deze titel!

Gun je Thijs deze titel, breng dan je stem uit via de link van SMWO.

Hartelijk dank!

Bestuur HSD
 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
dinsdag 2 juni 2020
Aantal leden (info) 326
Nu online
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 75,2%
Vandaag jarig
Noortje Meuzelaar
Hockey.nl