terug naar vorige scherm
22-12-2019
Hockey 7 HSD tegen Goese trimhockeyers groot succes!

Weken geleden regelde Ankie, onze onvolprezen trainster, een vriendschappelijke wedstrijd op vrijdagavond 13 december tegen de trimhockeyers van Goes. We hadden er meteen allemaal zin in!  De vraag was echter wel of we wel voldoende spelers op de been zouden kunnen krijgen. Allemaal druk bezette types die trimhockeyers. Regelmatig verschijnt er maar een klein clubje op de vrijdagavond als er getraind wordt. We inventariseerden zorgvuldig in de app-groep en kwamen uit op 9 spelers. Dat zou voldoende moeten zijn voor een partijtje 7 tegen 7. 

 

Daags voor de wedstrijd lazen we in de app-groep dat er ook 6 veteranen mee zouden gaan. Oeh dat klonk ineens wel heel serieus. En zouden wij als trimhockyers wel aan de bal kunnen komen? In Goes stond ook een hele gemixte ploeg klaar. Trimhockyers én daar ook een aantal enthousiaste veteranen. Aanvoerder Etienne uit Goes, niet te verwarren met onze voorzitter Etienne die ook van de partij was, nam het woord en zei meteen: ‘Het doel is dat iedereen zo veel mogelijk speelt.’ Niemand aan de kant dus! Jippie! Alle spelers werden eerst verdeeld naar eigen wens verdeeld aanvaller, middenvelder of verdediger en daarna ingedeeld in 4 teams.

 

Even paar balletjes inslaan en daar klonk het startsein. Het tempo en en de sfeer zaten er meteen goed in. We speelden allemaal fanatiek maar gelukkig ook sportief! Alle vier de teams waren enorm aan elkaar gewaagd zodat het moeilijk was om te scoren. Hoe lang duurde zo’n wedstrijdje eigenlijk? Conditie was wel een dingetje bij een aantal spelers ; -)

Oh niemand had de tijd in de gaten gehouden. Goese Etienne besliste snel dat een wedstrijd 20 minuten duurde. We speelden 3 wedstrijden achter elkaar met tussendoor korter dan 5 minuten rust. Zodoende smaakten de thee, de bier en de bitterballen na afloop extra goed in het Goese clubhuis!

 

Het was een topavondje en gingen allemaal vrolijk het weekend in!

Dank aan de organisatoren en we kijken al uit naar de volgende vriendschappelijke wedstrijd tegen Goes. Dat is op 13 maart as. Kom gerust kijken! Of kom meetrainen met ons op vrijdagavond. We kunnen nog wel een aantal leden gebruiken bij de trimhockeyers! 

 

De TrimhockersBijlage: IMG-20191213-WA0011(1).jpg
 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
maandag 3 augustus 2020
Aantal leden (info) 300
Nu online
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 74,7%
Hockey.nl