terug naar vorige scherm
10-3-2020
Update HSD bestuur ivm Corona virus (10/3/2020)

Naar aanleiding van het verscherpt RIVM advies voor de inwoners van Noord-Brabant heeft het bestuur van HSD besloten zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM, GGD en KNHB. Vooralsnog heeft de KNHB géén wedstijden die direct verband houden met de HSD competitieteams afgelast.

 

Voor de laatste KNHB update en adviezen zie onderstaande link:


https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie


De geplande trainingen en wedstrijden gaan vooralsnog gewoon door voor alle kinderen en trainers die geen klachten hebben zoals verkoudheid, hoesten of koorts. Als een van de gezinsleden de genoemde klachten heeft dan geldt het advies dat de gezinsleden die geen klachten hebben, gewoon kunnen komen sporten. 


Heb je wel last hebt van verkoudheid, hoesten of koorts dan adviseert het RIVM om je sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Dat betekent: ga niet naar school, werk, sportclub of plekken waar veel mensen bij elkaar zijn. Eén dag (24 uur) nadat de klachten over zijn, kan je weer het normale leven oppakken.


Het Bestuur van HSD wil alle leden de volledige vrijheid geven zelf te beslissen of zij in deze periode deel willen nemen aan de trainingen en/of wedstrijden. Indien ouders zich prettiger voelen als hun kinderen niet deel nemen aan trainingen en/of wedstrijden, dan respecteren wij dit uiteraard. Geef dit wel door aan de coach en trainer van je team.


Wij houden het standpunt van de instanties nauwlettend in de gaten en zullen berichten zodra dit  wijzigt.


Bestuur
Hockey Club Schouwen Duiveland

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
maandag 3 augustus 2020
Aantal leden (info) 300
Nu online
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 74,7%
Hockey.nl