terug naar vorige scherm
13-4-2020
Beleid teamindelingen seizoen 2020-2021

Terwijl de lentecompetitie vanwege de hele corona-crisis nog niet eens is begonnen, willen we wel alvast een bericht sturen omtrent het teamindelingsbeleid voor seizoen 2020-2021.  

We hebben binnen de TC het indelingsbeleid van afgelopen jaren nog eens grondig geƫvalueerd en hebben hierbij ook de kritiek, die er was vanuit de club, meegenomen. We hebben besloten het voor het aankomende seizoen anders te doen; we gaan de coaches en trainers een grote rol te geven binnen de teamindelingen, omdat zij het team het hele jaar gevolgd hebben en daardoor een goed algemeen beeld hebben van alle spe(e)l(st)ers. Indelingstrainingen zullen alleen plaatsvinden indien nodig, wanneer coaches in overleg met TC niet tot een goede indeling komen.

 

Voor de A- en B-teams willen we zo veel mogelijk een indeling op niveau maken. In het eerste team zitten dan de spe(e)l(st)ers die op niveau willen hockeyen en naar ons idee het niveau van het eerste team aan kunnen. De tweede en eventueel derde teams worden ingedeeld op leeftijd/vriendschap. 

 

Voor de C-, D- en Jongste Jeugd teams zal minder op niveau, maar meer op leeftijd en vriendschappen worden ingedeeld.

 

We hopen met dit beleid tot een goede en breed gedragen indeling te komen.  Bij vragen kunnen jullie contact opnemen met de TC via [email protected]

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
maandag 3 augustus 2020
Aantal leden (info) 300
Nu online
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 74,7%
Hockey.nl