terug naar vorige scherm
1-6-2020
Jeugd tm 18 mag weer trainen zonder 1,5 meter afstand

Goed nieuws voor onze junioren van 13 tot 18 jaar. Voor deze groep geldt dat zij vanaf 1 juni niet langer de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden tijdens de trainingen. Voor jeugd tot en met 18 jaar gelden per 1 juni daarom de regels zoals die ook gelden bij de groep tot en met 12 jaar.

Let wel op want dit geldt enkel voor de training. Daarbuiten gelden nog steeds de 1,5m regels.

 

Per 1 juni geldt voor hockeytrainingen op het veld voor jeugd tot en met 18 jaar geen beperking in het aantal personen. Personen van 19 jaar en ouder dienen te allen tijde de 1,5 meter afstand in acht te nemen, dus ook tijdens de eigen trainingen én tijdens het begeleiden van jeugd op de velden! Tijdens trainingen van senioren blijft bovendien een maximaal aantal van 20 personen (inclusief begeleiding) per veld gelden.

 

Helaas blijft ons clubhuis nog gesloten en mogen er géén toeschouwers langs de velden. Wij hopen voor 1 juni bericht te hebben wanneer er een mogelijke opening van de sportkantines gaat plaatsvinden.

 

Verder kunnen wij berichten dat er door de KNHB keihard gewerkt wordt om in september weer van start te gaan met de competitie. Hoe het speelprogramma er precies uit gaat zien en hoe om te gaan met  publiek en rijbeurten is nu nog onbekend.

 

Voor actuele informatie van de KNHB ga naar:

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie

 

 

Namens het hele bestuur heel veel sportief plezier!


 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
maandag 3 augustus 2020
Aantal leden (info) 300
Nu online
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 74,7%
Hockey.nl