Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 18% |week: 60%

Teams


terug naar vorige scherm
16-6-2020
Team afsluiting en zomertraining

Beste hockeyers, train(st)ers, coaches en aanvoerders.

Zonder Corona zou de voorjaarscompetitie inmiddels afgerond zijn. Ondanks dat het een uitzonderlijk raar voorjaar was zijn we blij om te zien dat iedereen toch nog enigszins heeft kunnen hockeyen.

 

TEAMS
Omdat we de huidige teams niet zomaar stilletjes willen ontmantelen krijgt ieder competitieteam een clubbijdrage van 125 euro ter ondersteuning en stimulans voor een leuke teamafsluiting. Aangezien dit niet op de club mag vragen wij jeugdcoaches en seniorenaanvoerders om dit samen met ouders of teamgenoten te organiseren op een geschikte (thuis)locatie rekening houdend met de RIVM regels. Coaches of aanvoerders kunnen voor de bijdrage een mail sturen naar [email protected].


JEUGD ZOMERTRAINING
Om de gemiste uren in te halen en de hockeyconditie op peil te houden gaan we door deze zomer!

Vanaf 22 juni is het de bedoeling dat er in de nieuwe teamsamenstelling getraind gaat worden. Voor elk team geldt dat er minimaal 1 training per week zal zijn. Voor sommige teams zijn er zelfs al twee trainingen en train(st)ers bekend. Definitieve keuzes per nieuw team horen we graag van de nieuwe coaches via [email protected]. De trainerscoördinator, Daan Bol, zal het nieuwe schema uiterlijk deze week verwerken in Lisa. Er mogen ook oefenwedstrijden gespeeld worden tussen HSD teams onderling i.p.v. de training.

 

SENIOREN ZOMERTRAINING

Voor de senioren teams zal Edwin van Gaalen vrijdag 19 juni de laatste training van dit seizoen verzorgen. In overleg met de TC kan er door de senioren doorgetraind worden op de vrijdagavond.

Op woensdagavond trainen de heren A en ook trimhockey op vrijdagavond gaat gewoon door.  Uiteraard is iedereen, ook beginners, welkom om op deze avonden mee te doen. De derde helft moet helaas nog buiten de club gespeeld worden.

 

Zodra er meer bekend wordt over mogelijke versoepeling van de RIVM regels volgt meer informatie over de zomerwedstrijden en een datum voor een hockeyclinic door Edwin van Gaalen voor onze jeugd voorafgaand aan het nieuwe seizoen volgt.

 

Wij vertrouwen op ieders enthousiasme, inzet en medewerking en hopen dat iedereen sportief, gezond en hockeyend de zomer doorkomt!

 

TC en Bestuur

Hockeyclub Schouwen-Duiveland

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
woensdag 23 september 2020
Aantal leden (info) 321
Nu online
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 70,7%
Vandaag jarig
Pieter Jongman
Hockey.nl