terug naar vorige scherm
29-6-2020
Start Competitie 2020/2021 en openingsweekend

Beste leden en ouders van leden,

 

Nu de vakantie voor de deur staat gelden voor trainen en wedstrijden nagenoeg geen beperkingen meer. Inmiddels hebben diverse teams de clubteambijdrage voor een leuke teamafsluiting benut en hopen we dat alle teams dit voorbeeld volgen.

 

Competitie en training

Voor wie wil en kan, is er de mogelijkheid om te trainen met de nieuwe teams volgens een reeds bekendgemaakt zomerschema. Vanaf 24 augustus volgt een nieuw schema en starten voor alle teams de reguliere trainingen voor de competitie 2020-2021 die op 5 en 6 september van start gaat.

 

Openingsweekend 28-29-30 augustus 2020

Op vrijdag 28 augustus zal het clubhuis inclusief kantine weer open gaan. Details omtrent het vrijdag- en zondagprogramma volgen zodra we groen licht hebben van de lokale instanties. Vooralsnog staat op zaterdag 29 augustus een jeugdhockey Raboclinic gepland verzorgd door Edwin van Gaalen. Wij zijn in overleg met de Zeeuwse clubs voor het mogelijk maken van onderlinge oefenwedstrijden gedurende dat weekend, maar ook daarbuiten. Oefenwedstijden met niet-HSD teams kunnen en mogen. Deze aanmelden via [email protected].

 

Kantine en clubhuis

Gedurende de zomervakantie is de kantine gesloten. Eind augustus zal de kantine gereed zijn voor de start van de competitie met inachtneming van de dan geldende regels. De kleedkamers blijven dicht tijdens de vakantie en in de trainersapp volgt een instructie voor het gebruik van toiletten gedurende de zomertrainingen. Mocht er gedurende de zomer behoefte zijn om, bij bijvoorbeeld oefenwedstrijden, een aangepaste vorm van kantine- en kleedkamerfaciliteiten mogelijk te maken, dien dan een verzoek in bij [email protected].

 

Trainers- en wedstrijdmaterialen

Daar de veldwacht vanaf 1 juli niet meer aanwezig zal zijn, verzoeken wij dat alleen trainers/coaches spullen pakken én deze na gebruik desinfecteren met de aanwezige middelen (uitgezonderd ballen). Voor het gebruik van strafcornermaskers volgt nog een apart competitieprotocol. Voor nu geldt: niet uitwisselen tijdens de training en na de training desinfecteren. Hesjes worden nog niet gebruikt. Neem daarom altijd een extra wit shirt mee naar je training of wedstrijd. Wij zijn van mening dat we met zijn allen ons gezond verstand gebruiken om de bestaande hygiĆ«neregels van het RIVM te volgen, tijdens de training, maar ook daarbuiten.

 

 

Nieuwe overheidsregels per 1 juli 2020

  • Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij vanaf 1 juli normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Ouders mogen weer langs de lijn aanwezig zijn. Bezoekers ook, mits 1.5m afstand wordt aangehouden.
  • De jeugd tot 18 jaar hoeft ook buiten het veld geen 1,5 meter afstand meer te houden tot elkaar; wel moeten zij 1,5 meter afstand houden tot volwassenen vanaf 18 jaar.
  • Voorafgaand aan en na afloop van de training of wedstrijd moeten sporters van 18 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot anderen houden.
  • Per 1 juli zijn wedstrijden weer toegestaan. Hierbij mag publiek aanwezig zijn. Daarbij geldt dat toeschouwers die geen gezamenlijk huishouden vormen 1,5 meter afstand tot elkaar moeten houden.

Uiteraard is het nog steeds belangrijk dat iedereen de hygiƫneregels van het RIVM opvolgt. Voor de volledige informatie en laatste updates van de regels zie: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie

 

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en veel hockey plezier in de aanstaande competitie!

 

Bestuur
Hockeyclub Schouwen Duiveland

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
maandag 3 augustus 2020
Aantal leden (info) 300
Nu online
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 74,7%
Hockey.nl