Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 30% |week: %

Teams


terug naar vorige scherm
1-10-2020
Géén toeschouwers op HSD terrein

Helaas zijn toeschouwers voorlopig niet toegestaan op het terrein van HSD. Het doel van de maatregel is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Onderstaande punten geven richting aan de maatregel:

 

  • Ouders mogen niet meer naar de trainingen en wedstrijden van hun kind(eren) komen kijken. 

 

  • Bij uitwedstrijden van jeugdteams die in de jeugdcompetitie spelen vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot dat wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen! 

 

  • Als kinderen sporten op de eigen sportaccommodatie voor bijvoorbeeld een training of thuiswedstrijd, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken. Sta je op onze parkeerplaats: houd afstand! 

 

  • Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.

 

  • Personen die tijdens de wedstrijd of training een specifieke functie hebben, bijvoorbeeld als trainer/coach, als spelbegeleider bij de Jongste Jeugd of als scheidsrechterbeoordelaar of clubleiding, mogen gedurende het uitoefenen van die functie aanwezig zijn. Zij moeten na het uitvoeren van de functie de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaten.

 Bijlage: Corona 20201001.pdf
 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
donderdag 22 oktober 2020
Aantal leden (info) 322
Nu online
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 69,9%
Hockey.nl