Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 26% |week: 76%

Teams


terug naar vorige scherm
26-2-2021
Een klein stapje richting normaal

Gelukkig een klein stapje richting normaal. Jongvolwassenen t/m 26 jaar mogen vanaf 3 maart met meer dan twee personen samen buiten sporten op onze velden. Voor hen geldt géén 1.5m afstand op het veld. Voorheen was dit alleen mogelijk voor jongeren tot en met 17 jaar. Edwin van Gaalen zal 5 maart voor jongsenioren de training weer starten. Vanwege de avondklok is de training van 19:00 tot 20.30. Zodra de avondklok vervalt gaan we terug naar het oude tijdstip.

 

MAATREGELEN PER 23 FEBRUARI 

 

  • Voor kinderen tot 18 jaar én geregistreerde A jeugd is sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan. Oefenwedstrijden graag melden bij: [email protected]

  • Volwassen trainers mogen jeugd en jongvolwassenen training geven maar houden altijd 1.5m afstand.

  • Helaas GÉÉN toeschouwers toegestaan, ook niet bij de jeugd.

  • Voor iedereen vanaf 18 jaar dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in groepjes met niet meer dan twee personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan. Zorg ervoor dat als je met meerdere groepen bent deze verdeelt over kwarten. Weet je in te houden en ga op dezelfde dag geen personen uitwisselen tussen de groepen.

  • Per 3 maart 2021 mogen ook jongeren van 18 tot en met 26 jaar buiten in grotere teams trainen en onderling wedstrijden spelen, uitsluitend op de eigen verenigingsaccommodatie. Men hoeft géén 1,5 meter afstand te bewaren.

  • Naast de kantine zijn de kleedkamers/douches gesloten. De toiletten zijn wel in gebruik.

 

COMPETITIE UPDATE

 

De competitieleiding van de KNHB heeft altijd aangegeven dat, om een volwaardige competitie uit te spelen, het cruciaal is te kunnen starten per half maart. Helaas is sinds de persconferentie van 23 februari duidelijk dat dit niet haalbaar is. Daarom heeft de competitieleiding een update geplaatst over de stand van zaken met betrekking tot het (uit)spelen van de competities in 2020-2021.

 

 

Wederom vragen we jullie om vol te houden en je op ons complex aan de geldende regels te houden, hoe vervelend en moeilijk dit ook is.

 

Blijf trainen en sporten !

 

Bestuur Hockey Club Schouwen Duiveland

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
woensdag 23 juni 2021
Aantal leden (info) 330
Nu online
Leden met @ 99,4%
SMS Bereik (teams) 65,5%
Vandaag jarig
Fleur de Winter
Hockey.nl