Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 13% |week: 38%

Teams


terug naar vorige scherm
10-3-2021
27+ kan weer trainen in groepen van vier

Vanaf 16 maart mogen ook volwassenen ouder dan 26 jaar in groepjes van maximaal vier personen trainen, mits zij onderling 1,5 meter afstand houden.

 

Wel dient het terrein voor 21:00 verlaten te worden i.v.m. de nog geldende avondklok. De jongvolwassenen trainen vrijdag van 19:00 tot 20:30 en er is op die avond een tweede veld beschikbaar voor groepen van 4 personen (woensdagavond zijn veld 1 en 2 reeds bezet tot 20:00).

 

Overdag en in het weekend kan er altijd gespeeld worden. Houd rekening met onze buren van Deltasport die van onze velden gebruik mogen maken.

 

Helaas is er nog geen besluit genomen t.a.v. een mogelijke competitiestart. Zie ook update geplaatst over de stand van zaken met betrekking tot het (uit)spelen van de competities in 2020-2021.

 

Er gelden nu de volgende regels:

 

  • Voor kinderen tot 18 jaar én geregistreerde A jeugd is sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan. Oefenwedstrijden graag melden bij: [email protected].

  • Jongeren en jong volwassenen t/m 26 jaar mogen in teamverband trainen en binnen de vereniging onderling wedstrijden spelen. Zij mogen geen competitie spelen.

  • Senioren van 27 jaar en ouder mogen tot 16 maart alleen in groepjes van maximaal twee en met anderhalve meter afstand trainen.Vanaf 16 maart mogen zij trainen in groepjes van maximaal vier personen.Zij mogen geen onderlinge wedstrijden of competitie spelen.

  • Volwassen trainers mogen jeugd en jongvolwassenen training geven maar houden altijd 1.5m afstand.

  • Helaas GÉÉN toeschouwers toegestaan, ook niet bij de jeugd.

  • Naast de kantine zijn de kleedkamers/douches gesloten. De toiletten zijn wel in gebruik.

 

 

HOUD VOL EN BLIJF FIT !!!!

 

Bestuur Hockey Club Schouwen Duiveland

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
woensdag 29 september 2021
Aantal leden (info) 289
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 62,6%
Hockey.nl