Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 14% |week: 58%

Teams


terug naar vorige scherm
20-5-2021
Corona, teambijdrage & koeienvoer

Wederom een heel klein beetje verlichting want volwassenen ouder dan 26 jaar mogen met maximaal 30 personen trainen mits zij onderling 1,5 meter afstand houden. De overige Corona regels blijven ongewijzigd.

BALLEN EN KOEIENVOER
We hebben een klacht gehad van onze buurman over de ballen in het weiland naast veld 1 en 2. Hij maait en maalt zijn gewas inclusief onze ballen tot koeienvoer. Door onze ballen is het voer niet bruikbaar!
Dringend verzoek aan alle spelers en trainers om ballen direct te zoeken wanneer deze over het hek gaan. Tip: doe dit met je hele team.

TEAMBIJDRAGE
Omdat de KNHB heeft moeten besluiten om de competitie 2020-2021 definitief te annuleren biedt HSD wederom een teambijdrage van 125 euro aan ter ondersteuning en stimulans voor een leuke seizoen afsluiting. Coaches, trainers of aanvoerders kunnen voor de bijdrage een mail met korte toelichting van hun plan sturen naar
[email protected].

ZEEUWSE WEDSTRIJDEN
Zodra de regels het toelaten zullen we wedstrijden gaan organiseren voor jeugd en volwassenen samen met de Zeeuwse clubs. Vooralsnog gaan we ervanuit dat in september de reguliere competitie weer zal aanvangen.

HUIDIGE REGELS

  • Voor kinderen tot 18 jaar én geregistreerde A jeugd is sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan. Oefenwedstrijden graag melden bij: [email protected]
  • Jongeren en jong volwassenen t/m 26 jaar mogen in teamverband trainen en binnen de vereniging onderling wedstrijden spelen. Zij mogen geen competitie spelen.
  • Senioren van 27 jaar en ouder mogen met maximaal 30 personen op anderhalve meter afstand trainen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.
  • Volwassen trainers mogen jeugd en jongvolwassenen training geven maar houden altijd 1.5m afstand.
  • Helaas GÉÉN toeschouwers toegestaan, ook niet bij de jeugd.
  • Naast de kantine zijn de kleedkamers/douches gesloten. De toiletten zijn wel in gebruik.

 


Bestuur Hockey Club Schouwen Duiveland

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
maandag 29 november 2021
Aantal leden (info) 297
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 61,6%
Hockey.nl