Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 13% |week: 52%

Teams


terug naar vorige scherm
5-11-2021
Verplichte CTB check clubhuis HSD

Afgelopen woensdagavond heeft de overheid besloten dat m.i.v. zaterdag 6 november ons clubhuis alleen toegankelijk is op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs (CTB).


Deze maatregel geldt voor iedereen vanaf 18 jaar, behalve personen die met een functie aanwezig moeten zijn op de vereniging. Het gaat dan bijvoorbeeld om trainers/coaches (uit & thuis) en noodzakelijk aanwezige andere vrijwilligers.
Let op: rij-ouders vallen niet onder deze uitzondering.


Als bestuur zijn wij verantwoordelijk om deze nieuwe regel uit te voeren en doen hierbij een dringend beroep op al onze leden en bezoekers om hieraan gehoor te geven. Wij zullen op zaterdag 1 of meerdere dienstdoende barouders van de ingedeelde thuisteams vragen om te assisteren bij het uitvoeren van de CTB controle. Op vrijdagavond en zondag vragen wij medewerking van onze teams én hulp van de aanvoerders om deze controle uit te voeren. Gedurende de overige weekdagen zal het clubhuis helaas gesloten blijven voor spelers. Het materiaalhok is altijd vrij toegankelijk.


Het is nu ontzettend belangrijk dat we ons met elkaar aan de geldende regels blijven houden. We hebben als clublid een grote verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de (hockey)sport open kan blijven. Daarom ons dringend verzoek om vanaf 6 november de controle op het CTB waar dat noodzakelijk is, correct en strikt te volgen of uit te voeren.


Naast de CTB check gelden ook nog de volgende dringende adviezen:

 

  • BLIJF ALTIJD THUIS bij klachten en laat je direct testen, blijf ook thuis als huisgenoten klachten hebben.
  • Houd 1,5 meter afstand, in de dugout, langs de lijn, op de paden en het terras.
  • Met maximaal 2 personen tegelijk het materiaalhok betreden
  • Het advies is een mondkapje te dragen als je met mensen uit een ander huishouden in de auto zit. Neem altijd een mondkapje mee want de rijder of bijrijders mogen altijd verlangen dat iedereen in een auto een mondkapje draagt. Tip voor de bestuurder: neem wat extra mondkapjes mee.

 

Dit alles is voor iedereen wederom geen makkelijke opgave maar wij hopen er samen voor te kunnen zorgen dat we blijven trainen en de reeds gestarte competitie kunnen afronden.

Bestuur Hockey Club Schouwen Duiveland

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
donderdag 29 september 2022
Aantal leden (info) 249
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 56,6%
Hockey.nl