Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 23% |week: 41%

Teams


terug naar vorige scherm
14-2-2022
Start veldtrainingen en competities !

Vooruitlopend op verdere versoepelingen gaan we dit jaar direct na de zaal het veld op. Helaas was de zaalcompetitie nog verknipt maar gelukkig ziet het ernaar uit dat dit voorjaar eindelijk alle activiteiten 100% doorgang gaat vinden. De trainingstijden verschijnen binnenkort op Lisa en zullen niet veel verschillen met die van afgelopen najaar.

Jeugdtraining:
Start 21 februari. De voorjaarsvakantie is in de week van 28 februari, trainen kan die week doorgaan in overleg met je trainer.

Seniorentraining:
Start 25 februari. Géén trainer op 8 & 22 april.

Trimhockey:
Start 25 februari, trainer geblesseerd dus vacature!

Competitie start:
12 en 13 maart voor resp. jeugd en senioren

HockeyFood:
Vergeet niet de speciale trainings- en coach App HockeFood te gebruiken. Te vinden in Lisa onder tab ‘Meer‘ of straks bij je training op de ‘Home page’


Onze trainers staan weer klaar voor jeugd en senioren en bereiden met veel plezier en toewijding hun trainingen voor. Graag zien we jullie in grote getalen verschijnen voor een sportieve training en voor onze senioren een drukke vrijdagavond!


Het terrein is weer open voor publiek en zodra we meer weten m.b.t. de versoepelingen voor de horeca volgt er bericht over de openingstijden van ons clubhuis en kantine.

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
donderdag 19 mei 2022
Aantal leden (info) 299
Nu online
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 59,9%
Vandaag jarig
Anniek van den Heuvel
Hockey.nl