Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 23% |week: 41%

Teams


terug naar vorige scherm
20-4-2022
Familiehockeydag 26 mei 2022 - schrijf je z.s.m. in

Beste (ere-)leden en ouders/verzorgers,


Over ruim een maand is het weer zover: Hemelvaartsdag dus…


HSD FAMILIEDAG!


Een dag die volledig in het teken staat van hockey en gezelligheid!


Het Familietoernooi

Natuurlijk starten we het programma traditiegetrouw met een hockeytoernooi voor alle leden én hun familieleden, vrienden/vriendinnen en kennissen. Hockeyervaring is niet belangrijk, want we doen een dappere poging om de teams "op sterkte” in te delen in verschillende poules. Zoek dus vooral een gezellig team bij elkaar van 6 à 10 personen, verzin een toepasselijke naam en een opvallend tenue en schrijf je in.


De Afsluiting

En zoals we inmiddels gewend zijn, sluiten we ook dit jaar natuurlijk weer af met een barbecue. Een barbecue waar we niet alleen samen van willen genieten, maar die we ook samen met alle deelnemers verzorgen. Net als voor de bardiensten, zal een schema worden gemaakt en verwachten we van alle teams hulp bij de voorbereiding (op de dag zelf), het bbq-en én het opruimen.

Op het bijgaande formulier vind je alle informatie m.b.t het inschrijven en de mogelijkheden.
Dit jaar hebben we, net als de laatste keer, gekozen voor een andere manier van betalen, namelijk het totaalbedrag vooraf overmaken op rekeningnummer NL 63 RABO 0375 1080 09 ten name van HSD onder vermelding van teamnaam / contactpersoon. Gezien het oponthoud van afgelopen jaren tijdens het pinnen en het overbelast raken van de WiFi, lijkt ons dit de oplossing om ongemak / vertraging te voorkomen. Ook kun je barkaart(en) van Euro 10,00 p/stuk in de voorverkoop bestellen en op de dag zelf afhalen bij de bar. Barkaarten zijn na het toernooi nog geldig.
Vul het formulier in en mail het uiterlijk 22 mei a.s. naar: [email protected]


Tot slot

Een dag als deze is alleen mogelijk dankzij de inzet van vrijwilligers. Natuurlijk verwachten we de hulp van alle deelnemers voor de bardiensten en de barbecue. Maar daarnaast is meer hulp natuurlijk altijd welkom! Niet alleen op de dag zelf, maar ook voor de voorbereidingen! 

Lijkt het jou leuk om dit geweldige evenement van HSD mede te organiseren? Enthousiaste mensen nodigen we van harte uit zich aan te melden via het eerder gemelde e-mailadres!


Tot ziens op 26 mei!


Bestuur en evenementencommissieBijlage: inschrijfformulierfamiliehockeydag2022definitief.xlsx
 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
donderdag 19 mei 2022
Aantal leden (info) 299
Nu online
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 59,9%
Vandaag jarig
Anniek van den Heuvel
Hockey.nl