Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 43% |week: 44%

Teams


terug naar vorige scherm
19-2-2023
Dringend gezocht: Wedstrijd- en arbitragesecretaris!

HSD maken we met elkaar en voor elkaar! 

HSD kent veel vrijwilligers en zonder iedereens bijdrage zouden we niet kunnen bestaan. Abram de Pagter heeft aangeven te stoppen met het arbitrage- en wedstrijdsecretariaat. 

Het bestuur zoekt daarom dringend naar een vervang(st)er om de wedstrijden en scheidsrechters in te delen voor het veld. Kom jij HSD versterken in deze onmisbare rol?

Het wedstrijd- en arbitragesecretariaat is een belangrijke, maar geen ingewikkelde klus. Het is belangrijk om precies te werken, standvastig te zijn, maar in onze club is het ook belangrijk om in zekere mate flexibel te zijn. De KNHB heeft over het algemeen de zaken goed op orde en de communicatie vanuit de bond is duidelijk. De indeling van wedstrijden en scheidsrechters vindt plaats in LISA. Dit werkt snel en intuïtief en is overzichtelijk. Je hoeft hier zeker geen computerexpert voor te zijn. Belangrijk is vooral om de wedstrijden en scheidsrechters vroeg genoeg in te delen, zodat iedereen op tijd op de hoogte is van haar of zijn verplichtingen. Het netwerk in de club is natuurlijk handig, maar laat je er niet van weerhouden deze klus op je te nemen als je dit netwerk (nog) niet hebt. HSD is een kleine club mee veel behulpzame leden. De lijnen zijn kort er is veel bereidheid om problemen op te lossen. Al met al is het heel dankbaar werk. Als wedstrijd- en arbitragesecretaris zet je je heel praktisch, maar in je eigen tijd in voor HSD.

Ben je geïnteresseerd, maar wil je toch even meer weten wat het wedstrijd- en arbitragesecretariaat inhoudt, neem dan contact op met Abram (0622123444) of met [email protected].

Bedankt namens Abram en het bestuur!


 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
vrijdag 26 april 2024
Aantal leden (info) 305
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 56,1%
Hockey.nl