terug naar vorige scherm
27-11-2012
Jongens A1 Kampioen

Jongens A winterkampioen!

Afgelopen zaterdag speelde Jongens A tegen Zundert voor de kampioenstitel. Gelijk spel was voldoende. Bij verlies zou Zundert kampioen worden. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd scoorde HSD knap vanuit een strafcorner. Echter, binnen twee minuten scoorde ook Zundert vanuit een strafcorner. Met nog enkele minuten te spelen, ging het hele team van HSD in de verdediging en bleef de eindstand 1-1. Wat resulteerde in het winterkampioenschap!

Van links naar rechts: trainer/coach Gerlo Roda, trainer Arjan Wolters, keeper Tom Jansen, Jurrian Lammerts, Bernard Roda, John Rentmeester

Boven van links naar rechts: Berend Booij, Rutger Meurs, Bas Rentmeester, Iwan Post, Gijs Dellemijn, Luc d’Olivo en Dex van Dijke