Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 22% |week: 64%

Teams


Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

10-3-2017
Sportplezier kun je maken!
 
Zaterdag morgen 9:00-10:00 uur
Hockeytraining voor 5 tot 7 jarigen onder deskundige begeleiding
Sportiviteit, plezier en gezelligheid staan voorop!

 

7-3-2017
Zeeuwse Hockeyschool
 

Ben jij tussen de 6 en 15 jaar en wil jij je hockey-techniek verbeteren? Dan is de Zeeuwse Hockeyschool misschien iets voor jou! Dit voorjaar kun je bij Hockeyclub Walcheren in 1 of 2 blokken van 5 trainingen werken aan je hockeyvaardigheden. Meer informatie over tijden en kosten vind je hier: https://www.hockeyschoolzhs.nl/hc-walcheren/

 

HSD en de Zeeuwse hockeyschool zijn aan het voorbereiden om vanaf dit najaar ook op onze velden trainingen van de Zeeuwse Hockeyschool aan te bieden. 


namens de technische commissie,

Ankie Smit

 

28-2-2017
Zaalhockey klaar - op naar het veld!
 

Op 12 februari werden de laatste zaalwedstrijden gespeeld. In totaal hebben 157 HSD-spelers in 15 teams (van E6 tot dames) deelgenomen aan de zaalcompetitie.


We hebben dit jaar helaas geen zaalkampioenen, alhoewel het tot het laatst heel spannend was voor dames 1 en meisjes A. Volgend jaar beter! Met een hoop extra technische vaardigheid (en conditie) uit de zaal, maken we ons op voor het veld.


Maar eerst wil ik alle coaches, trainers, zaalwachten en scheidsrechters bedanken voor hun inzet in de zaal. Top!

 

Op naar het veld!

Tot in het clubhuis of langs de lijn,

 

Ankie Smit

 
TRAINING

7-2-2017
Nieuw initiatief helpt trainers, coaches en verenigingen
 

28 januari 2017

 

De KNHB lanceerde zaterdag 28 januari 2017 haar vernieuwde website knhb.nl. Belangrijk onderdeel van de nieuw vormgegeven website is het Kenniscentrum. Doel van het Kenniscentrum is de uitwisseling van kennis en vergroten van de kracht van het gezamenlijke netwerk. De kennis is snel en eenvoudig te ontsluiten en alle informatie is vrij toegankelijk.

Binnen het Kenniscentrum is bijzondere aandacht voor trainers en coaches. Om trainers en coaches maar ook ouders beter te kunnen ondersteunen in hun voorbereiding op het geven van trainingen en het coachen van wedstrijden gaat de KNHB een samenwerking aan met HockeyPraktijk. De samenwerking verlicht het werk van de technisch coördinator van hockeyclubs en er ontstaat meer tijd om het veld op te gaan.

HockeyPraktijk is oorspronkelijk een initiatief van HockeyXperts en LISA. Met de actieve participatie van de KNHB zijn er 2 varianten beschikbaar: basis en licentie. De basisvariant wordt kosteloos aan alle verenigingen aangeboden en is te benaderen via de website van de KNHB. Verenigingen die met LISA werken, vinden deze basisvariant ook automatisch terug in hun ClubApp. De KNHB is verantwoordelijk voor de inhoud van de basisvariant, die de komende periode geleidelijk uitgebouwd wordt.


https://www.knhb.nl/ of de app!


Webmaster


 
ALGEMEEN

27-1-2017
Foto albums
 
Hallo,

Wegens een fout zijn alle foto albums die op de site stonden kwijt.

Heeft U foto's die U (weer) op de site wilt hebben stuur ze dan naar [email protected] .

Ook de website kan wel een faceliftje gebruiken, We zoeken dan ook mooie 'actie' foto's het liefst genomen op onze eigen club. Zaalhockey is ook van harte welkom.

Webmaster
 
Hoofdsponsor(en)
Statistieken
zondag 26 maart 2017
Aantal leden (info) 354
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 86,7%
Sponsoren


Hockey.nl