Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 28% |week: 52%

Teams


Nieuws
Bericht voor coaches en trainers!

15-4-2019 | 
Beste coaches en (co)trainers,
 
Het nieuwe tips formulier staat klaar om ingevuld te worden.
Probeer het gezamenlijk in te vullen uiterlijk 10 mei a.s.
Het formulier is gewijzigd tov de vorige keer.
De reeds per mail toegestuurde handleiding geeft hopelijk wat verheldering. 
Lees meer >>
Koningsspelen 2019 groot succes!

12-4-2019 | 
Vrijdag 12 April hebben kinderen van groep 5 t/m 8 mogen genieten van ons geliefde spelletje. De Koningsspelen worden door SMWO centraal georganiseerd in Laco en op diverse sportvelden waaronder die van HSD.
Lees meer >>


Bijlage: IMG_20190412_114527.jpg
Trimhockey vanavond vanaf 8 uur!

12-4-2019 | 
Vanavond weer trimhockey, vorige week 9 deelnemers! Wie volgt...

Trimhockey is een leuke vorm van hockey voor volwassenen die geen of weinig hockeyervaring hebben en die toch op een ontspannen manier, zonder competitie, met hockey bezig willen zijn.  
Lees meer >>
Cursus ‘spelbegeleider jongste jeugd’ (C-jeugd)

7-4-2019 | 
In mei  start HSD weer met een cursus ‘spelbegeleider jongste jeugd’ die door alle spelers gevolgd moet worden. We nodigen daarom alle actieve leden van de C-teams (die deze cursus nog niet hebben gevolgd) uit om deze cursus te volgen. De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkavond.
Lees meer >>
HSD sponsoren getrakteerd op spannende hockey strijd.

30-3-2019 | 
De jongens A1 hebben tijdens de HSD sponsormiddag voor spektakel gezorgd door een 3-1 achterstand tegen Breda JA2 knap om te buigen naar 5-3 winst.   Nadat Noam Praet eind eerste helft de gelijkmaker maakte waren de heren niet meer te stoppen. 


Lees meer >>


Bijlage: IMG_9339.JPG
Zeeuwse Hockey Seven Competitie

28-3-2019 | 
Wil jij (blijven) hockeyen, maar passen 22 wedstrijden niet in je agenda? Geef je dan nu op voor de Hockey7 competitie!   In het voorjaar van 2019 start in Zeeland op vrijdagavond de Hockey7 competitie, een flexibele competitie waarbij niet elke week een wedstrijd wordt gespeeld. De competitie is bedoeld voor fanatieke hockeyers met
Lees meer >>


Bijlage: Hockey7 flyer HSD(1).JPG
Belinda & Emily geslaagd voor examen Sociale Hygiëne.

22-3-2019 | 
HSD feliciteert onze barhoofden Belinda en Emily met het behalen van de verklaring Sociale Hygiëne. Hiermee voldoet HSD aan de wettelijke vereisten van de Drank- en Horecawet.
 
HSD zoekt nog steeds barhoofden ter ondersteuning van onze actieve barcommissie.
 
Lees meer >>
Sokken ook binnen (bestel via webshop!)
9-3-2019 | 
Bestel nieuwe sokken, broeken en rokken via de webshop zodat je de maximale korting krijgt.  Haal ze dan op bij Intersport Zierikzee.
We hebben veel vragen gehad mbt de shirt verstrekking. Zie voor uitleg de eerdere berichtgeving op de HSD-site en Lisa.
Groet, Etienne Aggenbach
Lees meer >>
Sokken ook binnen (bestel via webshop!)
9-3-2019 | 
Bestel nieuwe sokken, broeken en rokken via de webshop zodat je de maximale korting krijgt.  Haal ze dan op bij Intersport Zierikzee.
We hebben veel vragen gehad mbt de shirt verstrekking. Zie voor uitleg de eerdere berichtgeving op de HSD-site en Lisa.
Groet, Etienne Aggenbach
Lees meer >>
HSD trimhockey

8-3-2019 | 
HSD start op 15 maart met trimhockey. Trimhockey is een leuke vorm van hockey voor volwassenen die geen of weinig hockeyervaring hebben en die toch op een ontspannen manier, zonder competitie, met hockey bezig willen zijn.  
Hockeyen jouw kinderen en wil je het zelf wel eens ervaren?  
Lees meer >>
Nieuw HSD tenue & HSD ledenwebshop online

20-2-2019 | 
·        Shirts voor competitie spelende HSD leden zijn vóór 16 maart op te halen bij Intersport Zierikzee. Exacte start afhaaldatum volgt via push bericht zodra de shirts binnen zijn. De verwachte beschikbaarheidsdatum zal rond 4 tot 8 maart zijn.
Lees meer >>
Nieuws vanuit de Evenementencommissie

17-2-2019 | 
Graag melden wij dat de Evenementencommissie is uitgebreid met David Schot. David, speler van JA1, altijd enthousiast én bereid om te helpen, is al jaren op en langs de velden van HSD te vinden. Veel leden kennen hem van de prijsvraag waar hij met zijn inzending van een mueslireep met zeewier de clubtribune voor de Champions Trophy
Lees meer >>
Versterking binnen de Technische Commissie

17-2-2019 | 
We zijn heel blij met Daan Bol’s komst binnen de technische Commissie! Daan zal de functie van trainerscoördinator op zich nemen en volgt daarmee Bibian Scheepstra op. Daan studeert HBO Sportkunde in Den Haag. Hij heeft 2 jaar bij HDM in Den Haag gehockeyd maar speelt sinds dit seizoen weer bij HSD Heren 1. Daan hockeyt al van jongs af
Lees meer >>
HSD meiden D1 weer kampioen!

10-2-2019 | 
Met een 9-2 overwinning op de nummer drie Pollux is de MD1 kampioen geworden in de zaal. In de poule van 7 waren de dames met reeds 9 gewonnen wedstrijden niet meer in te halen door Schiedam. Na het onlangs behaalde winterkampioenschap op het veld denderen deze dames door! Wellicht komend voorjaar op naar de "Triple”
Lees meer >>
HSD Jongens C1 zaal kampioen!

9-2-2019 | 
Met een 4-1 overwinning op Spijkenisse1 hebben de jongens C1 in de 8 ste competitiewedstrijd het kampioenschap overtuigend behaald. Met nog twee wedstrijden te spelen zijn zij niet meer in te halen door de nummer 2 Forcial JC1.
Lees meer >>
Nieuwe clubkleding in de maak

25-11-2018 | 
Zoals besproken op de algemene ledenvergadering krijgt HSD een nieuw tenue. Aan de clubkleuren verandert niks, maar het is moderner gestroomlijnd. Met dank aan onze sponsors: Intersport, Wijkopenhuizen.nl, Phone Repair Zeeland en Rabobank, kunnen we eenmalig voor alle leden de nieuwe shirts gratis beschikbaar stellen!  
Lees meer >>


Bijlage: HSD Zierikzee - final design 2019-01-07.pdf
Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
donderdag 18 april 2019
Aantal leden (info) 330
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 81,5%
Vandaag jarig
Aaisha Abas Amin
Hockey.nl