Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 18% |week: 60%

Teams


Nieuws
Hesjes mogen weer gebruikt worden tijdens de trainingen

23-9-2020 | 
Tijdens de trainingen mogen de hesjes weer gebruikt worden. Graag wel terughangen op het rek, zoals aangegeven op bijgevoegde foto, zodat andere teams de hesjes ook weer gemakkelijk kunnen pakken.
Hartelijk dank!

Lees meer >>
HSD broeken en sokken weer voorradig

19-9-2020 | 
Intersport heeft inmiddels alle broeken en sokken weer op voorraad. Op de Intersport ledenwebshop kunnen leden met clubkorting HSD broeken, rokken, trainingspakken en sokken bestellen. Naast het clubtenue kan er gekozen worden uit vele andere hockey producten.


Lees meer >>
Gatendoek voor HSD

7-9-2020 | 
Het lijkt alweer lang geleden maar in december 2019 heeft Thijs Jonker de eerste Publieksprijs Jonge Vrijwilliger Schouwen-Duiveland gewonnen. De Jonge Vrijwilliger is een initiatief van SWMO Schouwen-Duiveland en Rotaryclub Zierikzee.


Lees meer >>
Cursus coachen en training geven

4-9-2020 | 
Beste coaches en trainers,
 
Ook dit seizoen wordt er weer een cursus coachen en een cursus trainen aangeboden. Een must voor alle trainers en coaches die deze cursus nog niet gevolgd hebben!
Lees meer >>
HSD opent seizoen met Rabo Clinic

2-9-2020 | 
Op zaterdag 29 augustus 2020 heeft de Rabo Clinic bij Hockeyclub Schouwen-Duiveland  plaatsgevonden. Vaak plannen we zo’n clinic aan het eind van het seizoen, maar doordat Corona roet in het eten gooide, hebben we deze Rabo Clinic aan het begin van het hockeyseizoen georganiseerd. Een mooie start, waarbij de jeugd veelzijdige oefeningen
Lees meer >>
HSD Corona protocol competitie

2-9-2020 | 
Beste leden en ouders van leden,


 
Nu op 5 september de competitie weer van start gaat, is ons doel dat we gezamenlijk verantwoord en veilig kunnen blijven sporten volgens de actuele overheidsrichtlijnen.


Lees meer >>


Bijlage: richtlijnen-terrein-HSD(1).png
BERICHT VOOR AL ONZE JEUGDLEDEN

18-8-2020 | 
Door een aantal teams is deze zomer al flink getraind in de nieuwe samenstelling. Maar om onze jeugdleden weer klaar te stomen voor de start van de competitie, organiseren we voor de jeugd B t/m E een Rabo Clinic op zaterdag 29 augustus2020. Deze Clinic wordt mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Rabobank Oosterschelde en is onder leiding
Lees meer >>
Inleveren HSD sleutel

22-6-2020 | 
Via deze weg willen we jullie informeren dat Bastiaan Brozius de taak van het sleutelbeheer HSD op zich genomen heeft.
 
Normaal zou inleveren op wedstrijddagen bij het wedstrijdsecretariaat in een envelop met je naam kunnen. Helaas is dat vanwege de Corona beperkingen dit seizoen niet mogelijk.
Lees meer >>
Team afsluiting en zomertraining

16-6-2020 | 
Beste hockeyers, train(st)ers, coaches en aanvoerders.

Zonder Corona zou de voorjaarscompetitie inmiddels afgerond zijn. Ondanks dat het een uitzonderlijk raar voorjaar was zijn we blij om te zien dat iedereen toch nog enigszins heeft kunnen hockeyen.
 

TEAMS
Lees meer >>
Teamindelingen 2020-2021

7-6-2020 | 
Beste leden,
De teamindelingen voor seizoen 2020-2021 zijn bekend en bijgevoegd in dit bericht. Zoals jullie weten hebben we dit jaar de teamindelingen samengesteld in overleg met de coaches en eventueel trainers. Mochten er vragen zijn, neem dan contact op met de lijncoordinator van jouw team:
Lees meer >>


Bijlage: Teamindelingen Meisjes 2020-2021(1).xlsx
Teamindelingen 2020-2021 jongens

7-6-2020 | 
En hier de teamindelingen van de jongens

Bijlage: Teamindelingen Jongens 2020-2021(2).xlsx
Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
woensdag 23 september 2020
Aantal leden (info) 321
Nu online
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 70,7%
Vandaag jarig
Pieter Jongman
Hockey.nl