Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 30% |week: %

Teams


Nieuws
KNHB update poule indelingen competitie

19-10-2020 | 
Vanwege de aangescherpte maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus, zijn de competities tijdelijk stilgelegd. Rond deze tijd zouden de wedstrijdprogramma’s voor na de herfstvakantie bekend worden gemaakt. Omdat nog onduidelijk is wanneer de competities kunnen worden hervat, kunnen we deze programma’s nog
Lees meer >>
Nieuwe Corona maatregelen HSD komende 4 weken

15-10-2020 | 
Helaas weer een tegenslag voor onze sport door de verder opgelegde beperkingen vanwege het coronavirus. HSD benadrukt het belang van naleving van de nieuwe en reeds bekende maatregelen. Hieronder een opsomming van de extra regels die van kracht zijn tot minimaal 11 november 2020. 
Lees meer >>
UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING HSD

12-10-2020 | 
Hierbij nodigen wij u, leden en de ouders van jeugdleden, van harte uit voor de:ALGEMENE LEDENVERGADERING Hockeyclub Schouwen Duiveland 2020Welke wordt gehouden op:    dinsdag 10 november 2020


Lees meer >>


Bijlage: 20201110 Agenda ALV HSD(1).pdf
Herindelingsregeling districtscompetities Jeugd

12-10-2020 | 
We krijgen vragen over hoe de poule-indelingen verlopen voor de rest van de competitie. 
De periode tot aan de herfstvakantie is de voorcompetitie. Na deze voorcompetitie vindt herindeling plaats op basis van rating voor de periode na de herfstvakantie. De A-jeugd zal daarna de rest van het seizoen één competitie
Lees meer >>


Bijlage: Herindelingsregeling-districtscompetities-Jeugd.pdf
Trainingsondersteuning jeugdteams

6-10-2020 | 
Om de trainingen bij HSD naar een hoger niveau te tillen gaat Edwin van Gaalen dit seizoen elk team een 3-tal keer ondersteunen tijdens de trainingen. Vorige week is Edwin begonnen met de MD3 en de JD1. De rest van de teams komt volgens onderstaand schema aan de beurt. 
Lees meer >>
Géén zaalhockey voor HSD dit seizoen

29-9-2020 | 
Als bestuur van HSD zijn wij verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van onze spelers, trainers, coaches, scheidrechters en ouders. Vanwege de recente ontwikkelingen vinden we dat we de veiligheid niet kunnen garanderen aangezien er gespeeld wordt in verschillende zalen.Lees meer >>
Hesjes mogen weer gebruikt worden tijdens de trainingen

23-9-2020 | 
Tijdens de trainingen mogen de hesjes weer gebruikt worden. Graag wel terughangen op het rek, zoals aangegeven op bijgevoegde foto, zodat andere teams de hesjes ook weer gemakkelijk kunnen pakken.
Hartelijk dank!

Lees meer >>
HSD broeken en sokken weer voorradig

19-9-2020 | 
Intersport heeft inmiddels alle broeken en sokken weer op voorraad. Op de Intersport ledenwebshop kunnen leden met clubkorting HSD broeken, rokken, trainingspakken en sokken bestellen. Naast het clubtenue kan er gekozen worden uit vele andere hockey producten.


Lees meer >>
Gatendoek voor HSD

7-9-2020 | 
Het lijkt alweer lang geleden maar in december 2019 heeft Thijs Jonker de eerste Publieksprijs Jonge Vrijwilliger Schouwen-Duiveland gewonnen. De Jonge Vrijwilliger is een initiatief van SWMO Schouwen-Duiveland en Rotaryclub Zierikzee.


Lees meer >>
HSD Corona protocol competitie

2-9-2020 | 
Beste leden en ouders van leden,


 
Nu op 5 september de competitie weer van start gaat, is ons doel dat we gezamenlijk verantwoord en veilig kunnen blijven sporten volgens de actuele overheidsrichtlijnen.


Lees meer >>


Bijlage: richtlijnen-terrein-HSD(1).png
BERICHT VOOR AL ONZE JEUGDLEDEN

18-8-2020 | 
Door een aantal teams is deze zomer al flink getraind in de nieuwe samenstelling. Maar om onze jeugdleden weer klaar te stomen voor de start van de competitie, organiseren we voor de jeugd B t/m E een Rabo Clinic op zaterdag 29 augustus2020. Deze Clinic wordt mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Rabobank Oosterschelde en is onder leiding
Lees meer >>
Inleveren HSD sleutel

22-6-2020 | 
Via deze weg willen we jullie informeren dat Bastiaan Brozius de taak van het sleutelbeheer HSD op zich genomen heeft.
 
Normaal zou inleveren op wedstrijddagen bij het wedstrijdsecretariaat in een envelop met je naam kunnen. Helaas is dat vanwege de Corona beperkingen dit seizoen niet mogelijk.
Lees meer >>
Teamindelingen 2020-2021

7-6-2020 | 
Beste leden,
De teamindelingen voor seizoen 2020-2021 zijn bekend en bijgevoegd in dit bericht. Zoals jullie weten hebben we dit jaar de teamindelingen samengesteld in overleg met de coaches en eventueel trainers. Mochten er vragen zijn, neem dan contact op met de lijncoordinator van jouw team:
Lees meer >>


Bijlage: Teamindelingen Meisjes 2020-2021(1).xlsx
Teamindelingen 2020-2021 jongens

7-6-2020 | 
En hier de teamindelingen van de jongens

Bijlage: Teamindelingen Jongens 2020-2021(2).xlsx
Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
donderdag 22 oktober 2020
Aantal leden (info) 322
Nu online
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 69,9%
Hockey.nl