Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 29% |week: %

Teams


Nieuws
18+ mag weer de wei in!

23-11-2020 | 
Sinds de persconferentie van afgelopen dinsdag mogen de senioren weer iets meer en mag er in groepjes van maximaal 4 personen op 1,5 meter weer getraind worden. Ook de veteranen en trimmers mogen weer het veld op in groepjes van 4, echter zonder te mixen met andere groepen. Edwin van Gaalen zal vanaf 4 december de seniorentraining op
Lees meer >>
HSD bedankt leden en vrijwilligers

17-11-2020 | 
 
Beste leden, ouders van jeugdleden, ereleden en leden van verdienste,
 
Dinsdag 10 november 2020 hebben wij onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Wegens de geldende Corona regels voor het eerst, en hopelijk voor het laatst, online via Teams.
 
Lees meer >>
Corona maatregelen & Competitie 2020-2021

6-11-2020 | 
Tijdens de persconferentie van de overheid op dinsdag 3 november is een tijdelijke aanpassing op de bestaande maatregelen aangekondigd. Tevens heeft de KNHB haar standpunt t.a.v. het verdere competitieverloop bekend gemaakt.
  
Lees meer >>
Midwintercompetitie gaat niet door

6-11-2020 | 
De nieuwe overheidsbesluiten van 3 november en verlenging van bestaande maatregelen dwingen de KNHB ertoe de hervatting van de reguliere veldhockeycompetities uit te stellen tot januari 2021. Dat maakt het niet mogelijk een volwaardige midwintercompetitie aan te bieden waardoor helaas de midwintercompetities komen te vervallen dit seizoen.
Lees meer >>
HSD oefent door !

31-10-2020 | 
Ondanks de strengere regels zijn onderlinge jeugd oefenwedstrijden toegestaan. Zaterdag 31 oktober zijn er 3 wedstrijden gespeeld:


JD1 – MD3 7-1
MD1 – MD2 5-1
MC1 – MC2 6-3


Lees meer >>
Herindelingsregeling districtscompetities Jeugd

12-10-2020 | 
We krijgen vragen over hoe de poule-indelingen verlopen voor de rest van de competitie. 
De periode tot aan de herfstvakantie is de voorcompetitie. Na deze voorcompetitie vindt herindeling plaats op basis van rating voor de periode na de herfstvakantie. De A-jeugd zal daarna de rest van het seizoen één competitie
Lees meer >>


Bijlage: Herindelingsregeling-districtscompetities-Jeugd.pdf
UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING HSD

12-10-2020 | 
Hierbij nodigen wij u, leden en de ouders van jeugdleden, van harte uit voor de:ALGEMENE LEDENVERGADERING Hockeyclub Schouwen Duiveland 2020Welke wordt gehouden op:    dinsdag 10 november 2020


Lees meer >>


Bijlage: 20201110 Agenda ALV HSD(1).pdf
Trainingsondersteuning jeugdteams

6-10-2020 | 
Om de trainingen bij HSD naar een hoger niveau te tillen gaat Edwin van Gaalen dit seizoen elk team een 3-tal keer ondersteunen tijdens de trainingen. Vorige week is Edwin begonnen met de MD3 en de JD1. De rest van de teams komt volgens onderstaand schema aan de beurt. 
Lees meer >>
Géén zaalhockey voor HSD dit seizoen

29-9-2020 | 
Als bestuur van HSD zijn wij verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van onze spelers, trainers, coaches, scheidrechters en ouders. Vanwege de recente ontwikkelingen vinden we dat we de veiligheid niet kunnen garanderen aangezien er gespeeld wordt in verschillende zalen.Lees meer >>
Hesjes mogen weer gebruikt worden tijdens de trainingen

23-9-2020 | 
Tijdens de trainingen mogen de hesjes weer gebruikt worden. Graag wel terughangen op het rek, zoals aangegeven op bijgevoegde foto, zodat andere teams de hesjes ook weer gemakkelijk kunnen pakken.
Hartelijk dank!

Lees meer >>
HSD broeken en sokken weer voorradig

19-9-2020 | 
Intersport heeft inmiddels alle broeken en sokken weer op voorraad. Op de Intersport ledenwebshop kunnen leden met clubkorting HSD broeken, rokken, trainingspakken en sokken bestellen. Naast het clubtenue kan er gekozen worden uit vele andere hockey producten.


Lees meer >>
Gatendoek voor HSD

7-9-2020 | 
Het lijkt alweer lang geleden maar in december 2019 heeft Thijs Jonker de eerste Publieksprijs Jonge Vrijwilliger Schouwen-Duiveland gewonnen. De Jonge Vrijwilliger is een initiatief van SWMO Schouwen-Duiveland en Rotaryclub Zierikzee.


Lees meer >>
HSD Corona protocol competitie

2-9-2020 | 
Beste leden en ouders van leden,


 
Nu op 5 september de competitie weer van start gaat, is ons doel dat we gezamenlijk verantwoord en veilig kunnen blijven sporten volgens de actuele overheidsrichtlijnen.


Lees meer >>


Bijlage: richtlijnen-terrein-HSD(1).png
BERICHT VOOR AL ONZE JEUGDLEDEN

18-8-2020 | 
Door een aantal teams is deze zomer al flink getraind in de nieuwe samenstelling. Maar om onze jeugdleden weer klaar te stomen voor de start van de competitie, organiseren we voor de jeugd B t/m E een Rabo Clinic op zaterdag 29 augustus2020. Deze Clinic wordt mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Rabobank Oosterschelde en is onder leiding
Lees meer >>
Inleveren HSD sleutel

22-6-2020 | 
Via deze weg willen we jullie informeren dat Bastiaan Brozius de taak van het sleutelbeheer HSD op zich genomen heeft.
 
Normaal zou inleveren op wedstrijddagen bij het wedstrijdsecretariaat in een envelop met je naam kunnen. Helaas is dat vanwege de Corona beperkingen dit seizoen niet mogelijk.
Lees meer >>
Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
dinsdag 24 november 2020
Aantal leden (info) 320
Nu online
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 69,1%
Vandaag jarig
Loïs Deurloo
Hugo Groenendijk
Paul van der Leij
Hockey.nl