Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 30% |week: 100%

Teams


Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

20-11-2017
Hockeyontwikkeling
 

Om meer aandacht te geven aan de ontwikkeling van hockeyvaardigheden heeft de technische commissie een formulier gemaakt voor coaches en trainers om de ontwikkeling van de spelers vast te leggen. De bedoeling is dat deze formulieren twee keer per jaar door trainer en coach samen worden ingevuld.

 

Op deze manier kunnen trainers en coaches kijken waar de ontwikkelpunten liggen voor hun team en de spelers. Bovendien is er extra informatie aan het eind van het seizoen om nieuwe teamindelingen te maken.

 

Meer informatie: Bert-Jan Zondag ([email protected])

 
FEEST

12-11-2017
Sint komt naar HSD
 

Op zaterdag 25 november brengt Sinterklaas weer een bezoek aan HSD. Sinterklaas en zijn Pieten kijken er naar uit om jullie weer te zien! Iedereen is om 16:45 uur van harte welkom, want Sint komt om 17.00 uur aan bij HSD en zal tot ongeveer 18.30 uur blijven.Doe je sportkleren aan en neem je hockeystick mee! Misschien kun je de Pieten leren hockeyen, of zouden ze het al kunnen………..?Sint neemt voor alle benjamins, F- & E-spelers een cadeautje mee en ook hun jongere zusjes en broertjes worden niet vergeten (t/m 8 jaar).Jij komt toch ook?!

 
ALGEMEEN

3-11-2017
ZAALHOCKEY teamindeling
 

De teamindeling van het komend zaalhockeyseizoen is bekend.

Kijk in LISA waar jij bent ingedeeld.

Binnenkort volgt ook het trainingsschema.

De trainingen in de zaal starten per dinsdag 28 november.

De wedstrijden vanaf 9 december.

Op naar een mooi zaalhockeyseizoen!

Harpert Holtkamp

[email protected] 

 

28-10-2017
Jongens D1 en Meisjes D1 HERFSTKAMPIOENEN!!!
 

Jongens D1 èn meisjes D1 hebben het zo goed gedaan, dat ze nu al een klasse hoger worden geplaatst. Beide teams hebben veel wedstrijden met grote cijfers gewonnen. Ze spelen met ingang van deze week allebei in de 2eklasse. Dan krijgen ze weer meer tegenstand...

Goed gedaan spelers, trainers en coaches!

 

4-4-2017
VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) voor vrijwilligers
 

VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) voor vrijwilligers

Bij HSD vinden we het belangrijk dat eenieder in een sociaal veilig sportklimaat kan sporten. De club is sinds een aantal jaar bezig met de introductie van maatregelen om een zo prettig mogelijk sportklimaat te creëren. In dit kader is vorig seizoen onder meer al een vertrouwenscommissie ingesteld.

Vanaf heden moet ook iedere vrijwilliger in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag, VOG. Dit is een verklaring van het Ministerie van Veiligheid en Justitie waaruit blijkt dat het gedrag uit het verleden van een persoon geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, in dit geval het trainen/coachen/begeleiden van jeugdteams bij een sportvereniging. Als er sprake is van strafbare feiten, dan wordt dus beoordeeld of deze relevant zijn voor het doel waarvoor de VOG is aangevraagd. HSD vraagt het Ministerie alleen te screenen op 'belast zijn met de zorg van minderjarigen'.Aan deze aanvraag, zijn geen kosten verbonden.

Aanvraag

De secretaris van HSD start de elektronische VOG-aanvraag van alle actieve trainers en coaches van 18 jaar of ouder op basis van een volledige naam en een e-mailadres. Dat proces verloopt digitaal. Degene voor wie de VOG wordt aangevraagd, krijgt daarna per mail een link met een aanvraagcode doorgestuurd van Dienst Justis (een afdeling van het Ministerie van Veiligheid en Justitie). Na het invullen van de aanvraagcode via DigiD wordt de VOG per post naar het huisadres gestuurd. Dit kan een paar weken duren. De originele VOG dient vervolgens bij de secretaris te worden ingeleverd, waarna registratie zal plaatsvinden. Iemand die ofwel geen VOG krijgt, ofwel weigert deze aan te vragen, kan geen werkzaamheden voor HSD verrichten waar contact met kinderen een onderdeel van is.

Vragen?

Meer informatie over de VOG is te lezen op: https://www.justis.nl/producten/vog/. Maar je kunt natuurlijk ook even contact opnemen met Luc Zenden via [email protected]

 
Hoofdsponsor(en)
Statistieken
vrijdag 24 november 2017
Aantal leden (info) 352
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 84,1%
Sponsoren


Vandaag jarig
Loïs Deurloo
Hugo Groenendijk
Hockey.nl