Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 28% |week: 44%

Teams


Nieuwsoverzicht
TRAINING

24-9-2023
Recreatief hockey evenement GMHC 28 oktober 2023
 
Op zaterdag 28 oktober 2023 vanaf 16.00 uur spelen we met de trimmers-veterinnen wedstrijdjes bij de Goese Mixed Hockeyclub. Er zijn deelnemers vanuit België, van Goes en vanuit Walcheren.
Wil je ook kijken of hockey iets voor jou is en hieraan meedoen, stuur dan een mailtje naar [email protected]
We trainen met de trimmers op woensdagen van 20.00 tot ongeveer 21.30 uur en je kunt vrijblijvend 2x proeftrainen voordat je besluit om (trim)lid te worden.

 
ALGEMEEN

1-9-2023
Dringend barhoofden gezocht!
 

We starten dit seizoen met een tekort aan vrijwilligers nadat enkele barhoofden na jaren van trouwe inzet zijn gestopt. Voor het huidig aantal barhoofden is het onmogelijk om de kantine altijd te bemannen op zaterdag en zijn daarom dringend opzoek naar barhoofden.

Ook al kun je maar een paar keer per jaar, zijn we heel blij met je inzet! Een barhoofddienst is een dagdeel in de ochtend of middag. Met jou erbij kunnen we gezellig wat eten en drinken tijdens de wedstrijden. Anders zullen we helaas de kantine moeten sluiten tijdens sommige wedstrijden. 

Wij zijn trots dat we kunnen rekenen op de vele enthousiaste vrijwilligers die wekelijks op en rondom de velden heel veel goed werk verrichten. Het zou fijn zijn als onze kantinecie snel op versterking kan rekenen. Wil je je aanmelden of heb je nog vragen stuur dan een mail naar [email protected] of meld je in het weekend bij 1 van de laatste barhoofden. In de bijlage vind je een korte taakbeschrijving.

Graag blijven wij iedereen op en langs de velden een kopje koffie, hapje en drankje serveren. Steun onze kantine en houd onze mooie club draaiende!

Namens de kantinecie en het bestuur,

Alexandra Groenendijk

Secretaris HSD

 


Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
donderdag 5 oktober 2023
Aantal leden (info) 289
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 58,5%
Vandaag jarig
Esmee Sangers
Hockey.nl