Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 19% |week: %

Teams


Nieuwsoverzicht
TRAINING

16-1-2022
Zaaltrainingen worden weer hervat!
 
Beste leden,

Afgelopen vrijdag zijn er versoepelingen aangekondigd door het kabinet. Helaas mag er nog geen competitie gespeeld worden, wel is binnensporten en wedstrijden spelen binnen de eigen club toegestaan.
We hebben als bestuur/TC besloten om vanaf maandag 17 januari daarom de zaaltrainingen weer op te pakken. Bijgevoegd het trainingsschema dat wordt aangehouden, dit schema zal ook in Lisa verschijnen.
We begrijpen dat alle gewijzigde trainingstijden en -locaties de afgelopen periode veel onrust geeft,  maar we moeten helaas roeien met de riemen de we hebben. Hopelijk kan er eind januari en in februari nog zaalcompetitie gespeeld worden... 

Verder gelden de volgende maatregelen:
 • Op binnensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder.
 • Publiek is niet toegestaan.
 • Mondkapjes zijn verplicht vanaf 13 jaar in binnensportlocaties, behalve tijdens het sporten zelf.
LET OP! Het zaaltrainingsschema is anders dan net voor de kerstvakantie! Zie de bijlage voor het goed schema!
 
We houden jullie op de hoogte als er weer wijzigingen volgen.

Groet,
Bestuur en TC HSD
 


ALGEMEEN

10-1-2022
2022 HSD training op het veld
 

2022 is stiekem afgetrapt en we blijven hopen op een mooi en sportief hockeyjaar met in mei de langverwachte viering van ons 11de lustrum. Alhoewel de zaal helaas nog dicht is mag er buiten wél gesport worden onder voorwaarden.

Veld buiten (jeugd)
Gelukkig is er een versoepeling voor onze jeugd. Het demissionair kabinet heeft besloten dat jeugd tot en met 17 jaar per 11 januari van 05.00 uur – 20.00 uur buiten mag sporten. Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar mogen vanaf 11 januari buiten trainen en onderlinge wedstrijdjes spelen. Zij hoeven tijdens het sporten geen 1.5m afstand te houden (trainers boven de 18 echter wel). Trainers/coaches van de teams kunnen via [email protected] of de HSD-trainers app informeren naar de mogelijke tijden.


Veld buiten (senioren)
Buiten mag er door senioren gesport worden; op de eigen vereniging kan dat tot 17.00 uur. Daaraan zijn wel regels verbonden voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder: sporten is buiten alleen toegestaan in tweetallen op 1,5 meter afstand.

Zaalcompetitie
Na 14 januari hopen we meer te kunnen vertellen over het mogelijk hervatten van de zaaltraining en zaalcompetitie.

Nieuwjaarsborrrel
Voorlopig uitgesteld, definitieve datum volgt,

Wij wensen jullie een goede gezondheid en heel veel hockeyplezier toe in 2022,
Etienne, Kees-Jan, Alexandra, Michèle en Arend
 

27-11-2021
Nieuwe coronamaatregelen en (zaal)hockey
 
Beste leden,

 

Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november zijn er nieuwe regels afgekondigd die van invloed zijn op de (zaal)hockey vanaf zondag 28 november. Zie onderstaand bericht van de KNHB: https://www.knhb.nl/nieuws/nieuwe-maatregelen-raken-hockey-maar-competities-gaan-door

 

Vanaf 17:00u mag er niet meer gesport worden in de zaal en op de velden. Dit betekent dat veel teams niet kunnen trainen de komende weken…

 

Op dit moment kunnen de volgende zaaltrainingen doorgaan:

Maandag: JD1 van 15:00u-15:55u. M8E1 van 15:55u tot 16:50u.

Dinsdag: geen.

Woensdag: Mix8E van 15:30u-16:10u. MD2 van 16:10u-16:50u.

Donderdag: MixF1 van 15:00u-15:55u. MD1 van 15:55u-16:50u.

Vrijdag: geen.

 

We zijn in overleg met Laco over de mogelijkheden om extra trainingsmomenten in te lassen.

 

De zaalhockeycompetitie in de weekenden zal doorgaan tot 17:00u. Dit schema staat inmiddels in Lisa. Wedstrijden die na 17:00u gespeeld worden, worden opnieuw gepland door de KNHB.

 

Wanneer er meer duidelijkheid komt, laten we dit weten. Eventueel via coaches/trainers.

 

Groet,

 

TC en bestuur HSD

 

24-11-2021
Intersport Club app
 

Intersport gaat per 1 januari 2022 de korting die HSD leden in de winkel ontvangen verwerken via de Intersport club app.

Willen leden van HSD gebruik maken van de korting kan dit alleen nog in combinatie met de Intersport Club app. De meeste leden staan bij ons al geregistreerd, dan moet enkel de koppeling met de HSD groep binnen de app gemaakt worden. Hier gaan wij de leden in de winkel bij de kassa mee helpen.Intersport Zierikzee

Grevelingenstraat 6
4301 XX Zierikzee

 16-11-2021
Corona: géén bezoekers, clubhuis & kantine open voor spelers en begeleiders tot 20:00
 

Tijdens de persconferentie van vrijdag 12 november heeft het kabinet besloten dat m.i.v. zaterdag 13 november 18:00u publiek helaas niet meer is toegestaan op het HSD complex. Hieronder een overzicht van de extra en reeds geldende regels.

 

 • Publiek is niet toegestaan. Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen tot het complex. Denk hierbij aan coaches, trainers, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders, bardiensten en verenigingsfunctionarissen.

 • Het horeca gedeelte in clubhuizen mag tot 20.00 uur open zijn voor iedereen die op de vereniging aanwezig mag zijn, maar met de maatregelen van 6 november (zie hieronder).

 • In het horeca gedeelte van het clubhuis en op de terrassen zijn vaste zitplaatsen. Er wordt niet geplaceerd dus zorg er samen voor dat deze regel nageleefd wordt.

 • Wedstrijden en trainingen zijn ook na 20.00 uur toegestaan.

 • Houd je – als je niet aan het hockeyen bent – aan de 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar). Ook langs de lijn, tijdens de line ups, in de dug-outs, of tijdens een bespreking op het veld.

 


Daarnaast blijven de onderstaande maatregelen van 6 november bestaan:

 

 • Iedereen mag sporten in de buitenlucht (trainen en wedstrijden spelen) zonder coronatoegangsbewijs (CTB).

 • Iedereen van 18 jaar en ouder moet een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) kunnen tonen voordat het clubhuis, het terrassen andere gebouwen op het sportcomplex betreden mogen worden, inclusief de kleedkamers en toiletten. Uitzondering op deze regel vormen de mensen die vanwege het uitvoeren van hun functie bv coach (uit en thuis), trainer, barbeheerder of andere vrijwilliger) op de vereniging aanwezig zijn. Zij zijn vrijgesteld van deze verplichting. Let op: rijouders hebben geen functie in het clubhuis en tonen dus wel een CTB bewijs voordat ze het clubhuis kunnen betreden.

 • Voor iedereen tot 18 jaar geldt de CTB-verplichting niet! Kinderen kunnen dus gewoon gebruik maken van alle faciliteiten (toiletten en kleedkamers), zonder CTB.

 • Voor degenen zonder CTB kunnen consumpties besteld worden bij een afhaalpunt. Afhalers nuttigen het aangekochte vervolgens buiten, op 1,5 meter afstand en geplaceerd maar niet zittend op het terras want daar is een CTB verplicht.

 


Tenslotte gelden de volgende dringende adviezen:

 

 • BLIJF ALTIJD THUIS bij klachten en laat je direct testen, blijf ook thuis als huisgenoten klachten hebben.

 • Met maximaal 2 personen tegelijk het materiaalhok betreden

 • Het advies is een mondkapje te dragen als je met mensen uit een ander huishouden in de auto zit. Neem altijd een mondkapje mee want de rijder of bijrijders mogen altijd verlangen dat iedereen in een auto een mondkapje draagt. Tip voor de bestuurder: neem wat extra mondkapjes mee.

 


Helaas weer geen makkelijke opgave maar wij hopen er samen voor te kunnen zorgen dat we blijven trainen en de competitie kunnen afronden.

Bestuur Hockey Club Schouwen Duiveland

 
TRAINING

7-11-2021
Trainingsschema zaalhockey 2021-2022
 
Bijgevoegd het trainingsschema voor het zaalhockeyseizoen 2021-2022. De tijden zijn relatief vroeg, we kunnen hier helaas niks aan veranderen vanwege beschikbaarheid van Laco. De zaalhockeytrainingen starten in de week van maandag 29 november. Op zaterdag 4 december zijn de laatste wedstrijden op het veld gepland, vanaf zondag 5 december starten de zaalhockeywedstrijden voor een aantal teams. Wedstrijdschema volgt nog na kennismaking door de KNHB. 
 


ALGEMEEN

5-11-2021
Verplichte CTB check clubhuis HSD
 

Afgelopen woensdagavond heeft de overheid besloten dat m.i.v. zaterdag 6 november ons clubhuis alleen toegankelijk is op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs (CTB).


Deze maatregel geldt voor iedereen vanaf 18 jaar, behalve personen die met een functie aanwezig moeten zijn op de vereniging. Het gaat dan bijvoorbeeld om trainers/coaches (uit & thuis) en noodzakelijk aanwezige andere vrijwilligers.
Let op: rij-ouders vallen niet onder deze uitzondering.


Als bestuur zijn wij verantwoordelijk om deze nieuwe regel uit te voeren en doen hierbij een dringend beroep op al onze leden en bezoekers om hieraan gehoor te geven. Wij zullen op zaterdag 1 of meerdere dienstdoende barouders van de ingedeelde thuisteams vragen om te assisteren bij het uitvoeren van de CTB controle. Op vrijdagavond en zondag vragen wij medewerking van onze teams én hulp van de aanvoerders om deze controle uit te voeren. Gedurende de overige weekdagen zal het clubhuis helaas gesloten blijven voor spelers. Het materiaalhok is altijd vrij toegankelijk.


Het is nu ontzettend belangrijk dat we ons met elkaar aan de geldende regels blijven houden. We hebben als clublid een grote verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de (hockey)sport open kan blijven. Daarom ons dringend verzoek om vanaf 6 november de controle op het CTB waar dat noodzakelijk is, correct en strikt te volgen of uit te voeren.


Naast de CTB check gelden ook nog de volgende dringende adviezen:

 

 • BLIJF ALTIJD THUIS bij klachten en laat je direct testen, blijf ook thuis als huisgenoten klachten hebben.
 • Houd 1,5 meter afstand, in de dugout, langs de lijn, op de paden en het terras.
 • Met maximaal 2 personen tegelijk het materiaalhok betreden
 • Het advies is een mondkapje te dragen als je met mensen uit een ander huishouden in de auto zit. Neem altijd een mondkapje mee want de rijder of bijrijders mogen altijd verlangen dat iedereen in een auto een mondkapje draagt. Tip voor de bestuurder: neem wat extra mondkapjes mee.

 

Dit alles is voor iedereen wederom geen makkelijke opgave maar wij hopen er samen voor te kunnen zorgen dat we blijven trainen en de reeds gestarte competitie kunnen afronden.

Bestuur Hockey Club Schouwen Duiveland

 
Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
zaterdag 22 januari 2022
Aantal leden (info) 296
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 61,8%
Hockey.nl