Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 23% |week: 61%

Teams


Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

17-2-2019
Nieuws vanuit de Evenementencommissie
 

Graag melden wij dat de Evenementencommissie is uitgebreid met David Schot. David, speler van JA1, altijd enthousiast én bereid om te helpen, is al jaren op en langs de velden van HSD te vinden. Veel leden kennen hem van de prijsvraag waar hij met zijn inzending van een mueslireep met zeewier de clubtribune voor de Champions Trophy 2018 in de wacht heeft gesleept. Met drie gevulde touringcars met spelers / coaches / trainers zijn we toen naar Breda geweest om het Nederlandse elftal aan te moedigen vanaf onze "eigen” tribune.
Door zijn aantreden bestaat de Evenementencommissie nu uit:
Patrick Landman / Brenda Coolbergen / David Schot en Michèle Reijntjes.
Vind je het ook leuk om een bijdrage te leveren en diverse activiteiten / evenementen organiseren zoals Jongste Jeugd dag, Vriendjes- en Vriendinnetjesmiddag, Familiehockeydag én feestjes, stuur dan een mailtje naar [email protected] 

Evenementen Commissie

 

17-2-2019
Versterking binnen de Technische Commissie
 

We zijn heel blij met Daan Bol’s komst binnen de technische Commissie! Daan zal de functie van trainerscoördinator op zich nemen en volgt daarmee Bibian Scheepstra op. Daan studeert HBO Sportkunde in Den Haag. Hij heeft 2 jaar bij HDM in Den Haag gehockeyd maar speelt sinds dit seizoen weer bij HSD Heren 1. Daan hockeyt al van jongs af aan, is bekend met HSD en heeft verschillende teams getraind.

 

TC

 

17-2-2019
Voorjaars Competitie 2019 indeling bekend
 
Met de zaalcompetitie achter de rug, met zaalkampioenen JC1 en MD1, gaat vanaf 16 maart de veldcompetitie alweer van start. Uit en thuis wedstrijden staan inmiddels op Lisa en de HSD site. De definitieve speeltijden volgen spoedig. Coaches en/of trainers zullen aangeven wanneer de veldtrainingen van start gaan.

Wij wensen alle spelers succes met de voorbereidingen en veel hockey plezier!

Bestuur

 
VERSLAG/KRANT

10-2-2019
HSD meiden D1 weer kampioen!
 

Met een 9-2 overwinning op de nummer drie Pollux is de MD1 kampioen geworden in de zaal. In de poule van 7 waren de dames met reeds 9 gewonnen wedstrijden niet meer in te halen door Schiedam. Na het onlangs behaalde winterkampioenschap op het veld denderen deze dames door! Wellicht komend voorjaar op naar de "Triple”

HSD feliciteert Roos, Veronique, Jessie, Eva, Nicky, Maaike, Sophie, Rose, Madelief & Tess en natuurlijk ook de trainers Rachel, Hans & coach Petra!

 
ALGEMEEN

10-2-2019
HSD webshop binnenkort online!
 

Binnen enkel dagen zal de HSD leden webshop van Intersport online gaan. Alle spelende leden kunnen begin maart een nieuw gratis HSD shirt ophalen bij Intersport Zierikzee. Exacte leverdatum wordt nog aangekondigd.

 

Er zijn ook nieuwe hockeybroeken, hockeyrokjes, kousen en trainingspakken maar die kun je zelf aanschaffen op het moment dat je nieuwe nodig hebt. De oude broeken/rokken en sokken mogen dus nog gewoon gebruikt worden.

 

Naast de HSD clublijn zullen er nog veel meer hockey en sport artikelen met ledenkorting beschikbaar zijn in de HSD leden webshop van Intersport Zierikzee.

 
VERSLAG/KRANT

9-2-2019
HSD Jongens C1 zaal kampioen!
 

Met een 4-1 overwinning op Spijkenisse1 hebben de jongens C1 in de 8ste competitiewedstrijd het kampioenschap overtuigend behaald. Met nog twee wedstrijden te spelen zijn zij niet meer in te halen door de nummer 2 Forcial JC1.

HSD feliciteert Alec. Elroy, Wessel, Giacamo, Rik, Maart, Dang, Raul, Pepijn, Cas, Joep en natuurlijk ook succes coach Gido & trainers Sjoerd en Jorg !

 
TRAINING

15-1-2019
Meiden B1 lopen Delta Cross Westenschouwen
 

Zaterdag 12 januari jl. hebben een aantal meiden B1 meegedaan met de Delta Cross in het bos van Westenschouwen. Ze hebben een afstand van 4600 meter afgelegd. Iedereen heeft de cross uit gelopen, een mooie prestatie!

Proficiat Judith, Tess, Elsje, Heleen, Annick, Fay, Lisa en Jill

 
FEEST

6-1-2019
Zaterdag 12 januari huldiging kampioenen op Nieuwjaarsborrel
 

Zaterdag 12 januari zullen onze kampioenen MB1, MB2 en de MD1 op de Nieuwjaarsborrel gehuldigd worden. Komt allen om 16:00om onze dames een daverend applaus te geven!

MB1 heeft met een klinkende 5-0 overwinning op Pelikaan MB4 het kampioenschap behaald in de voorlaatste competitiewedstrijd. De dames promoveren naar de tweede klasse!  Het uiteindelijke verschil met de nummer 2, Push bedroeg 3 punten.

MB2 was de vroegste kampioen. En hebben met een 3-1 overwinning tegen Oudenbosch MB1 reeds in de 8ste competitiewedstrijd het kampioenschap veilig gesteld met een uiteindelijke voorsprong van 12 punten op de nummer 2, Goes! De MB2 promoveert naar 3de klasse.

Op de laatste competitiedag heeft MD1 bij extreme koude met 3-0 gewonnen van HC Etten Leur MB4 en daarmee promoveren zij naar de 2de klasse. Het verschil met de nummer 2, Pelikaan was 3 punten.

Namens de gehele club gefeliciteerd!

 
VERSLAG/KRANT

25-11-2018
HSD MD1 ook nog kampioen!
 

Met een 3-0 overwinning tegen Etten-Leur hebben de meisjes D1 overtuigend het kampioenschap behaald. Zij zijn hiermee het derde meisjes team dat het winterkampioenschap heeft behaald.

HSD feliciteert Milou, Roos, Annika, Veronique, Lara, Jessie, Eva, Nicky, Jaidy, Maureen, Maaike, Sophie, Rose, Valérie, Madelief & Tess en natuurlijk ook de coaches & trainers Hans, Petra en Rachel !

 
ALGEMEEN

25-11-2018
Nieuwe clubkleding in de maak
 

Zoals besproken op de algemene ledenvergadering krijgt HSD een nieuw tenue. Aan de clubkleuren verandert niks, maar het is moderner gestroomlijnd. Met dank aan onze sponsors: Intersport, Wijkopenhuizen.nl, Phone Repair Zeeland en Rabobank, kunnen we eenmalig voor alle leden de nieuwe shirts gratis beschikbaar stellen! 

 

Tijdens de winterstop worden de maten geïnventariseerd en besteld, zodat de shirts er voor aanvang eerstvolgende veldwedstrijd zijn. Dit betekent dan ook dat alle teams en alle spelers met het juiste shirt met de juiste sponsorvermelding op het veld staan komend voorjaar! 

 

Er zijn ook nieuwe hockeybroeken, hockeyrokjes en kousen, maar die kun je zelf aanschaffen op het moment dat je nieuwe nodig hebt. Je kunt spoedig via de hsd-webwinkel je hockeykleding bestellen en vervolgens afhalen bij Intersport Zierikzee.

 

De details over de inventarisatie en de webwinkel volgen binnenkort. In de bijlage het nieuwe tenue!

 

Bestuur HSD

 


VERSLAG/KRANT

19-11-2018
HSD MB1 ook kampioen!
 

Met een klinkende 5-0 overwinning van HSD MB1 op Pelikaan MB4 is het kampioenschap een feit en promoveren de dames naar de tweede klasse!  

 

11-11-2018
HSD MB2 eerste kampioen!
 

Met een een 3-1 overwinning tegen Oudenbosch MB1 hebben de meisjes B2 reeds in de 8ste competitiewedstrijd het kampioenschap behaald. 

HSD feliciteert Floor, Lotte, Jasmijn, Madelief, Carlijn, Sarah. Rachel, Isa, Nina, Senna, Mimi, Lucia, Veerle fleur, Shereen, Sterre en natuurlijk ook de coaches & trainers Hans en Martijn !

 
Hoofdsponsor(en)
Statistieken
woensdag 20 februari 2019
Aantal leden (info) 329
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 81,8%
Sponsoren


Hockey.nl