Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 30% |week: 31%

Teams


Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

21-4-2018
Indelingstrainingen meisjes
 

Om de teamindeling voor de meisjes D, C, B voor komend seizoen mogelijk te maken, worden er indelingstrainingen georganiseerd op woensdagavond 30 mei en maandagavond 4 juni.

 

Ik wil u vragen deze avonden hiervoor vrij te houden.

Dit geldt voor

alle meisjes die nu in meisjes D, C of B spelen en

alle meisjes die nu in E8 spelen en op 1 oktober van dit jaar 10 jaar oud zijn.

 

Voor de speelsters van het huidige MB1, MA1 en MA2 kijken we - in overleg met coaches en trainers - of ook indelingstrainingen voor A worden gehouden. Houdt deze dat dus vrij.  

 

Tijdens de indelingstrainingen kijkt een beoordelingscommissie naar de hockeytechniek, -tactiek en inzet. De beoordelingscommissie bestaat uit spelers uit de veteranen A, dames 1 en heren 1.  

 

Op basis van deze beoordeling en informatie uit het speler volgsysteem TIPS wordt door de voorzitter Technische Commissie (Ankie Smit) en de wedstrijdsecretaris (Vincent Landman) in samenspraak met de huidige coaches en trainers de teamindeling gemaakt.

Voor de jongens zijn geen indelingstrainingen voorzien, omdat we per categorie 1 team hebben komend seizoen.

Namens het bestuur,

 

Ankie Smit

 

 
 
 
FEEST

21-4-2018
FAMILIEDAG Meld je nu aan!
 

Meld je zo snel mogelijk, maar uiterlijk 29 april aan door bijgaand formulier in te vullen en te mailen naar [email protected]

Hockey met familie en vrienden met een barbeque als afsluiting. Gezelligheid staat voorop!

 


ALGEMEEN

13-4-2018
LIDMAATSCHAP?
 
Wil je volgend jaar niet meer hockeyen, zeg dan tijdig je lidmaatschap op. Stuur uiterlijk 15 mei 2018, maar liefst zo snel mogelijk i.v.m. de teamindeling voor het volgend seizoen, een e-mail aan de ledenadministratie [email protected].
 
Mondelinge opzegging of opzeggingen via coach, aanvoerder of anders dan via de ledenadministratie, worden NIET verwerkt. Je geldige opzegging wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief.
 
De opzegverplichting geldt ook voor leden die voor 15 mei 2018 nog niet zeker weten of zij komend hockeyseizoen lid zullen blijven van HSD, zoals jeugdleden in verband met de mogelijke start van een studie in een andere stad. 

Te laat opzeggen heeft tot gevolg dat de volledige contributie voor het nieuwe seizoen (2018-2019) verschuldigd zal zijn.
 
 

11-4-2018
UIT HET BESTUUR april
 

Maandagavond hadden we onze maandelijkse bestuursvergadering. Deze keer hadden we bezoek van onze vertrouwenscommissie. We hebben (deels) nader kennis gemaakt en doorgepraat over de taak en rol van de vertrouwenscommissie.

Daarnaast hebben we gesproken over de verschillende evenementen en activiteiten: familiedag (10 mei), de clinic (19 mei), de slotdag (16 juni) en het seniorentoernooi (september).

Tot slot was een belangrijk punt: nieuwe bestuursleden voor komend seizoen. Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van het bestuur? Of wil je meer weten? Neem dan contact op via [email protected] of 06 23584678. We kunnen zeker nieuwe bestuursleden gebruiken komend seizoen!

Ankie Smit
voorzitter

 
Hoofdsponsor(en)
Statistieken
donderdag 26 april 2018
Aantal leden (info) 359
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 83,6%
Sponsoren


Vandaag jarig
Lotte Berghuis
Alvi Smit
Hockey.nl