Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 28% |week: %

Teams


Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

7-7-2022
Veterinnenhockey op afwisselend woensdag- en donderdagavond
 
Beste dames, 

Heb jij ook zo een zin om weer een balletje te slaan of ben je nog helemaal nieuw in hockey en wil je het graag uitproberen? Nu is je kans! 

Een aantal enthousiaste dames hebben een veterinnen hockeygroep opgestart. Dit seizoen is het nog drie keer op afwisselend woensdag- en donderdag avond vanaf 20:00 tot 21:30. Sluit vanavond nog vrijblijvend aan om te kijken of het wat voor je is! Zorg wel voor een bitje, een hockey stick kun je lenen uit het materiaal hok. In eerste instantie is de insteek dat we één keer per week spelen zonder competitie. 

We spelen dit seizoen op de volgende data van 20:00 tot 21:30: 
  • Donderdag 7/7 
  • Woensdag 13/7 
  • Donderdag 21/7 

 Hopelijk tot gauw!
 

3-7-2022
Trainers en coaches gezocht!
 

Beste leden,

 

De zomervakantie komt dichterbij. Als TC en bestuur zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Zo ook met onze zoektocht naar trainers en coaches. Zie je dit zitten? Meld je dan aan via [email protected].

 

Aan alle ouders van C, B en A-spelers: het geven van trainingen kan je kind veel leren. Hoe sta je voor een groep? Hoe neem je leiding? Hoe communiceer je tov een groep spelers? We vragen jullie om met je kind te overleggen in hoeverre dit bij hen past. Hier staat uiteraard een trainersvergoeding tegenover en vaak is het mogelijk de tijd dat je training geeft aan te laten sluiten op de eigen trainingstijden.

 

Vriendelijke groet,

 

TC

 
FEEST

22-6-2022
Lustrum foto
 

We willen graag nog met jullie deze leuke HSD 'helikopterfoto' delen van ons 11e Lustrum, die fotograaf Kees Bin heeft gemaakt vanuit de helikopter van Prince Helicopters.

 

29 mei was er een spetterend lustrumdag waarbij eerst competitiewedstrijden werden gespeeld, waarna iedereen zich verzamelde op het veld om HSD uit te beelden voor een fotoshoot vanuit de lucht. Ook konden de kinderen zich uitleven op een stormbaan. Speciaal voor het lustrum hebben we lustrumtruien laten bedrukken via onze sponsor Intersport Zierikzee, het logo op deze hoodies is ons logo uit de begintijd van HSD. De hoodies in donkerblauw en bordeauxrood zijn uiteraard nog te koop bij Intersport Zierikzee.

 

Na een spannende wedstrijd van Heren 1 van HSD en Heren 1 van Goes konden we heerlijk eten bij de foodtrucks van Meat Me en De Aardappeleters en was het tijd voor een spetterend lustrumfeest! Het lustrumjaar zal worden afgesloten in september met een reünistendag.

 

Dank allemaal voor deze leuke dag en nogmaals een speciale dank aan de lustrumcommissie voor de organisatie!

Groet,

Bestuur HSD


 
ALGEMEEN

22-6-2022
JD1 Kampioen!
 
Met winst in vrijwel alle wedstrijden hebben de jongens D1 het kampioenschap behaald in de 3e klasse! Met 13 punten voorsprong op nummer 2 heeft het team een geweldige prestatie geleverd.

HSD is trots op jullie en feliciteert Lars, August, Mans-Kroes, Olivier, Daan, Stefan, Hugo, Casper, Boris-Jan, Cas, Kevin, Finn, Bas, Phillipp en Thijn! En natuurlijk ook de coaches en trainers Elroy den Breejen, Pepijn van de Velden, Lobke Heijmans en Bert Jan Zondag.

Groet,

Bestuur HSD
 

10-6-2022
Teamindelingen Jeugd seizoen 2022-2023
 

Beste leden,

 

Bijgevoegd het PDF-bestand met de nieuwe teamindelingen (onder voorbehoud van een aantal dispensatie-aanvragen) voor de junioren seizoen 2022-2023. 

Voor achtergrondinfo zie het nieuwsbericht in Lisa van 3 april 2022.

Mocht je toch nog vragen hebben over deze indeling, dan kun je die sturen naar onderstaand e-mailadres.

 

We zoeken voor een aantal teams nog trainers en coaches. Mocht je het leuk vinden om komend seizoen een team te gaan coachen of trainen, laat het dan weten, ook via onderstaand e-mailadres. Geef ook even aan welk team je zou willen coachen of trainen.

 

Groet,

 

Technische Commissie

[email protected]

 20-3-2022
Gele en rode kaarten - nieuwe regels
 
De KNHB heeft de regels voor gele en rode kaarten aangepast.
Tot vorig jaar beschouwde de KNHB een eerste gele kaart als een waarschuwing. Vanaf seizoen 2021-2022 berekent de KNHB aan de verenigingen voor iedere gele kaart (dus ook de eerste) 15 euro aan (administratie-)kosten en bij een rode kaart zelfs 50 euro. 

HSD heeft sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan, maar helaas krijgen ook spelers van onze club wel eens een gele en soms zelfs een rode kaart van een scheidsrechter. Dat kan een keer gebeuren, maar uitgangspunt is natuurlijk helemaal geen kaarten. Mocht er toch een gele of rode kaart volgen, dan zijn de kosten voor de speler. De bovenstaande (administratie-)kosten die wij aan de KNHB moeten betalen, worden doorbelast aan de speler die de kaart heeft gekregen. Dit geldt voor alle jeugd- en seniorenleden. 
Naast de administratiekosten zijn er bij een rode kaart ook andere consequenties aan gebonden. Je kunt dit nalezen op:
https://www.knhb.nl/kenniscentrum/competities/tucht-wangedrag#procedure-gele-en-rode-kaarten

Met vriendelijke groet,

het bestuur van HSD

 

13-2-2022
Benjamin Sport groep 3: ‘Sport moet de norm worden’
 
De nieuwste editie van SD SPORT is uit! Hierin vertelt Rosanne Peters, trainster mix F1, over haar ambitieuze plannen om de Schouwse jeugd van groep 3 massaal aan het bewegen te krijgen.


Via de volgende link kun je in het magazine SD Sport uitgebreid lezen wat haar plannen zijn met Benjamin sport:   

https://magazine.sdsport.nl/13_14_2021/cover

Heb je buren, vrienden met jonge kinderen maak ze warm voor een training Benjamin Sport die in mei zal starten en zal doorlopen tot aan de zomervakantie. De definitieve start datum en locaties maken we nog bekend, vooralsnog zal het zijn op maandagmiddag van 14:30 tot 16:00.


Iedereen is welkom en lidmaatschap is niet nodig want het is voor ieder kind dat gewoon lekker spelenderwijs wil bewegen.
 
Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
maandag 15 augustus 2022
Aantal leden (info) 247
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 56,7%
Vandaag jarig
Dagmar Davidse
Hockey.nl