Nieuwsoverzicht
FEEST

21-6-2018
Op naar de Champions Trophy!
 
Op zondag 24 juni vertrekken we met 187 (ere)leden en vrijwilligers met 3 bussen naar de Champions Trophy in Breda. Dit alles dankzij het feit dat David Schot een recept voor een gezonde pauze snack bedacht en daarmee een geweldige prijs voor de club heeft gewonnen. 

David heeft in nauwe samenwerking met de sponsorcommissie en Rabobank Oosterschelde op korte termijn de organisatie voor een fantastische dag op zich genomen. Langs deze weg informeren we alle deelnemers en ouders van deelnemende kinderen over het verloop van de dag.

Iedereen die zich (via de coach) ingeschreven heeft om mee te gaan wordt om 10.00 uur verwacht op het parkeer terrein bij HSD. De bussen vertrekken stipt om 10.15 uur. 

We verzoeken alle teams om zich te melden bij de begeleiders en in de aangewezen bus in te stappen. 
In de bijgevoegde lijst staan de deelnemers en begeleiders vermeld. Mocht je onverhoopt je naam er niet tussen treffen en je toch hebben opgegeven, dan verzoeken we je vriendelijk dit zo snel mogelijk te melden door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 06-51621487.

Zoals eerder vermeld zijn behalve de entree, en een flesje water in de bus alle verdere kosten op de dag voor eigen rekening. Verzoek is om de kinderen voldoende te eten en te drinken mee te geven en wat geld om evt iets te eten of drinken te kopen. Rondom het wedstrijd terrein zijn er verschillende stands waar shirts sticks etc te koop zijn. Op de site van het evenement https://hockey.nl/championstrophy/  vindt je meer informatie.

HSD en gasten van de Rabobank Oosterschelde krijgen een eigen tribune toegewezen en 14 kinderen uit de E teams lopen met het Nederlandse elftal het veld op.  Voor de A t/m D teams gelden geen regels wat betreft kleding of tenue.

Rondom het vertrek en op de tribune worden er foto's genomen die wellicht gepubliceerd worden. Als u daar bezwaar tegen heeft, dan vernemen we dit graag op zeer korte termijn.

We vertrekken om 17.30 uit Breda. Wanneer uw kind niet over een eigen telefoon beschikt dan verzoeken we u contact op te nemen met meereizende begeleider, coach of trainer zodat deze u op de hoogte kan brengen van de verwachte aankomsttijd in Zierikzee.

Er is een ouder die met de auto naar Breda gaat zodat bij calamiteiten er een auto bij de hand is. 

Het lijkt ons geweldig leuk wanneer de kinderen door de ouders worden uitgezwaaid. Waarschijnlijk is er ook pers aanwezig en het belooft een geweldige dag te worden.

Als er nog vragen zijn aarzel dan niet om contact op te nemen met de sponsorcommissie.

Namens David Schot en  de sponsorcommissie,

met vriendelijke groet

Annemarie Noordhoek
 


ALGEMEEN

11-5-2018
ERELEDEN benoemd
 

Quirijn Bol en Corien Mol- van Damme zijn tijdens de familiedag benoemd als ereleden van HSD, vanwege hun enorme inzet, toewijding en toegevoegde waarde voor en in de ontwikkeling van HSD.

De verdiensten van Corien Mol- van Damme

Corien maakte in totaal 9 jaar deel uit van het bestuur van HSD. In die periode heeft zij met haar jeugd- en evenementencommissie aan de basis gestaan van de groei van het aantal jeugdleden. Corien benutte iedere mogelijkheid om HSD onder de aandacht te brengen, van sportdagen voor Radar-scholen tot de nationale sportweek en de sportkidsdagen. Bovendien wist ze de jonge leden te binden onder andere door het altijd spectaculaire Sinterklaasfeest, maar ook door kinderen en jongeren zoveel mogelijk te betrekken bij alles wat de club aangaat. Om een idee te geven: aan het begin van Corien’s bestuurlijke carrière bij HSD had HSD 200 leden; bij haar vertrek 350.

De verdiensten van Quirijn Bol

Quirijn maakte in totaal 9 jaar deel uit van het bestuur van HSD. Quirijn combineerde de portefeuille technische zaken met het wedstrijdsecretariaat. Daarnaast heeft hij ook 2 jaar het penningmeesterschap op zich genomen en een half jaar het voorzitterschap waargenomen. Feitelijk is het zo dat Quirijn het hele hockey-technische, van arbitrage tot training en teamindeling, van de grond af aan heeft opgebouwd en als eerder elders gaten vielen; hij deze ook nog opving. Quirijn stond aan de basis van de geweldige ontwikkeling van HSD in al zijn facetten. Zonder zijn structurele aandacht voor het technische, het wedstrijdsecretariaat en andere noodzakelijk voorwaarden had deze club zich niet kunnen ontwikkelen tot wat het nu is.

 
Hoofdsponsor(en)
Statistieken
zondag 24 juni 2018
Aantal leden (info) 362
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 82,6%
Sponsoren


Vandaag jarig
Vera Nieuwendijk
Hockey.nl