Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 22% |week: 48%

Teams


Nieuwsoverzicht
SPELREGELS

28-11-2018
19 Clubscheidsrechters erbij !
 

Dinsdag avond 27 november zijn er maar liefst 19 coaches, ouders en spelers geslaagd voor de Opleiding Clubscheidsrechter van de KNHB.

Het Bestuur feliciteert leden én ouders die de moeite hebben genomen hier tijd voor vrij te maken en bedankt de arbitragecommissieleden Martin, Martijn en Saskia voor de toewijding en inzet.

Wij rekenen op een goed vervolg in de toekomst!

 
ALGEMEEN

25-11-2018
Nieuwe clubkleding in de maak
 

Zoals besproken op de algemene ledenvergadering krijgt HSD een nieuw tenue. Aan de clubkleuren verandert niks, maar het is moderner gestroomlijnd. Met dank aan onze sponsors: Intersport, Wijkopenhuizen.nl en Rabobank, kunnen we eenmalig voor alle leden de nieuwe shirts gratis beschikbaar stellen! 

 

Tijdens de winterstop worden de maten ge├»nventariseerd en besteld, zodat de shirts er voor aanvang eerstvolgende veldwedstrijd zijn. Dit betekent dan ook dat alle teams en alle spelers met het juiste shirt met de juiste sponsorvermelding op het veld staan komend voorjaar! 

 

Er zijn ook nieuwe hockeybroeken, hockeyrokjes en kousen, maar die kun je zelf aanschaffen op het moment dat je nieuwe nodig hebt. Je kunt spoedig via de hsd-webwinkel je hockeykleding bestellen en vervolgens afhalen bij Intersport Zierikzee.

 

De details over de inventarisatie en de webwinkel volgen binnenkort. In de bijlage het nieuwe tenue!

 

Bestuur HSD

 


VERSLAG/KRANT

25-11-2018
HSD MD1 ook nog kampioen!
 

Met een 3-0 overwinning tegen Etten-Leur hebben de meisjes D1 overtuigend het kampioenschap behaald. Zij zijn hiermee het derde meisjes team dat het winterkampioenschap heeft behaald.

HSD feliciteert Milou, Roos, Annika, Veronique, Lara, Jessie, Eva, Nicky, Jaidy, Maureen, Maaike, Sophie, Rose, Valérie, Madelief & Tess en natuurlijk ook de coaches & trainers Hans, Petra en Rachel !

 
ALGEMEEN

23-11-2018
Super weekend op HSD !
 

Kom allemaal naar HSD om onze teams te ondersteunen!

 

Vrijdag avond om 20:00 strijden de Heren A tegen Breda voor 3 plaatsen winst.

 

Zaterdag om 11:30 strijden de meisjes D1 voor het kampioenschap en hebben we maar liefst 11 thuiswedstrijden af te werken. Aansluitend om 17:00 SINTER KLAAS op HSD.

 

Zondag drie wedstrijden met de D1 en HA en de Heren 1 die als het mee zit als lijstaanvoerder de winterstop in zullen gaan.

 

Mocht het niet lukken dan tot ziens in Laco voor de wintercompetitie.

 
VERSLAG/KRANT

19-11-2018
HSD MB1 ook kampioen!
 

Met een klinkende 5-0 overwinning van HSD MB1 op Pelikaan MB4 is het kampioenschap een feit en promoveren de dames naar de tweede klasse!  

 

11-11-2018
HSD MB2 eerste kampioen!
 

Met een een 3-1 overwinning tegen Oudenbosch MB1 hebben de meisjes B2 reeds in de 8ste competitiewedstrijd het kampioenschap behaald. 

HSD feliciteert Floor, Lotte, Jasmijn, Madelief, Carlijn, Sarah. Rachel, Isa, Nina, Senna, Mimi, Lucia, Veerle fleur, Shereen, Sterre en natuurlijk ook de coaches & trainers Hans en Martijn !

 
SPELREGELS

20-10-2018
Spelregels
 

Ook zo benieuwd naar de regels van ons mooie spelletje?

Hieronder verwijzingen naar de spelreglementen, regelwijzigingen en wetenswaardigheden betreffende de hockeyregels voor alle leeftijden en niveaus.

 

De KNHB houdt via haar kenniscentrum alle informatie uitstekend up-to-date. Je kunt daar allerlei bestanden downloaden wat betreft hockeyregels én ook de oefenexamens vinden voor het Clubscheidsrechters-examen.

 

Klik op de volgende link https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters/alles-over-de-spelregels voor:

  • Spelreglement Veldhockey
  • Spelreglement Zaalhockey
  • Spelregels Jongste Jeugd
  • Spelregels Aangepast Hockey
  • Afspraken Bondsscheidsrechters
  • Afspraken Clubscheidsrechters en CS+
  • Signalen van scheidsrechters
  • Beeldmateriaal
  • Proefexamens Clubscheidsrechters

 

 

Heeft u verder vragen, tips of opmerkingen over arbitrage mail dan naar: [email protected]

 
Hoofdsponsor(en)
Statistieken
donderdag 13 december 2018
Aantal leden (info) 329
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 81,5%
Sponsoren


Vandaag jarig
Niels Ritzen
Hockey.nl