Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 18% |week: %

Teams


terug naar vorige scherm
7-10-2024
MO14-1 kampioen!

MO14-1 KAMPIOEN VOORCOMPETITIE 4E KLASSE!

Met 4 nieuwe meiden in het team is het even schakelen, maar elke week wordt er 2x fanatiek getraind. De sfeer in het team is super en al heel snel weten ze elkaar te vinden en krijgen ze goed grip op de tegenstanders.

Elke wedstrijd wordt met klinkende doelsaldo’s gewonnen, maar het blijft tot de laatste wedstrijd spannend, gelijk spel is voldoende om kampioen te worden.

In alle vroegte rijden we zaterdagmorgen richting Hulst, er gaan veel ouders, broertjes/zusjes mee om ze aan te moedigen. Al snel na aanvang valt de 0-1 en aan het einde 1e kwart is het al 0-2. In het 2e kwart wordt er weer 2x gescoord, 0-4 en in het 3e kwart ook weer 2x, 0-6. In het 4e kwart gaan ze echt los en weten nog eens 4x te scoren, 0-10! Yes het is gelukt, kampioen!!

De trainsters hebben eind van de dag een feestje georganiseerd, eerst gaan we naar Brasserie Den Osse. Daar worden ze getrakteerd op frietjes en snacks, met een ijsje als toetje. Het hele team krijgt een mooie hoodie als herinnering. Na het maken van verschillende TikTok filmpjes gaan we richting HSD, waar nog tot laat gefeest wordt in het clubhuis.

Meiden gefeliciteerd, jullie zijn toppers!

Dank Brasserie Den Osse en YourSurprise voor jullie bijdrage aan dit feestje!

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
dinsdag 22 oktober 2024
Aantal leden (info) 311
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 52,1%
Hockey.nl