Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 11% |week: %

Teams


terug naar vorige scherm
9-9-2024
SD Vitaal café op vrijdag 27 september in ons clubhuis

Bericht voor met name trainers en coaches, bestuursleden, maar leden die geïnteresseerd zijn, zijn ook welkom.

Op vrijdag 27 september staat de eerste editie van het SD Vitaal café op de planning. Namens SD Vitaal willen wij jullie van harte uitnodigen om deze avond bij te wonen. Het SD Vitaal café staat in het teken van een veilig (sport) klimaat. Sportpsycholoog Thijs Rentier en beleidsadviseur (seksueel)grensoverschrijdend gedrag Sven Hage gaan op een interactieve manier aan de slag met belangrijke thema’s. Zij spreken over hoe je om kunt gaan met weerstand en agressie en over het preventief werken aan een veilig sportklimaat binnen de vereniging. Daarnaast kunt u zelf input geven en vragen stellen aan de sprekers, zij zullen uw vragen zorgvuldig beantwoorden. Tot slot is er de mogelijkheid tot het in contact komen met andere verenigingen, om zo van elkaar te leren.

Het SD Vitaal café wordt georganiseerd in het clubhuis van HSD. De eerste spreker trapt af om 19:00 uur en de inloop zal vanaf 18:30 uur zijn.

Als je hierbij aanwezig wil zijn, stuur dan even een mail naar [email protected], zodat we alle namen in één bericht kunnen doorgeven aan SD Vitaal.

Hartelijk dank!


 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
zaterdag 21 september 2024
Aantal leden (info) 298
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 53,7%
Hockey.nl