terug naar vorige scherm
16-8-2019
Seizoen 2019-2020 gaat 1 september weer van start

Beste leden en ouders,


Nu de vakantie erop zit wordt het de hoogste tijd om weer te gaan hockeyen. Na een jaar vol speelplezier, winter-, zaal- en voorjaarskampioenen, feesten en activiteiten gaan we vol goede moed en inzet beginnen aan seizoen 2019-2020. Niet zomaar een jaar, maar een lustrumjaar. Op 19 mei 1955 is HSD opgericht dus in 2020 zal dit gevierd worden!


Uiteraard ben ik enorm trots op alle spelers én de vele vrijwilligers die ook het afgelopen jaar weer heel veel uren hebben opgeofferd om onze mooie club draaiende te houden. Super bedankt namens het HSD bestuur. 


Naast de vele coaches en trainers wil ik onze barhoofden bedanken daar zij met zeer veel toewijding ervoor zorgen dat onze kantine alle dagen op rolletjes draait! Bij deze een prangende oproep aan leden en ouders van onze (jeugd)leden om deze commissie te versterken.


Vlak voor de vakantie heeft de TC zeer veel arbeid verricht m.b.t. de nieuwe teamindeling en de laatste weken alweer hard gewerkt aan de trainingsindeling. De tijden, trainers en coaches zijn nagenoeg bekend en staan op Lisa en de HSD-website. Vanaf 21 augustus maakt de bond de definitieve wedstrijdschema’s en poule-indelingen bekend, die dan spoedig op Lisa zullen verschijnen. 


Met trots kunnen we mededelen dat HSD dit jaar 5 senioren teams op de zondag mag verwelkomen!


Trainingen zullen aanvangen vanaf maandag 19 augustus, de coaches/trainers zullen echter laten weten via de team-apps of team-mail wat de exacte startdatum per team is.


1 september wordt het seizoen geopend met het heren1-dames1 toernooi, de kantine draait, dus kom gerust kijken voor een paar mooie hockey wedstrijden en onze heren en dames aan te moedigen. 


De competitie gaat weer van start op 7 en 8 september.


18 september staat de  Algemene Ledenvergadering op de agenda. Mede namens mijn medebestuursleden nodig  ik een ieder van harte uit hierbij aanwezig te zijn, de inbreng en ideeën van onze leden wordt uiteraard zeer op prijs gesteld. De notulen van de vorige vergadering gehouden op 26-9-2018 en de agenda voor de komende vergadering zijn te vinden in de beveiligde clubomgeving onder de tab "club-documenten-bestuurlijk".


Met vriendelijke groet namens het gehele bestuur,


Etienne Aggenbach
Voorzitter Hockeyclub Schouwen-Duiveland

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
maandag 6 juli 2020
Aantal leden (info) 326
Nu online
Leden met @ 99,4%
SMS Bereik (teams) 74,8%
Hockey.nl