terug naar vorige scherm
6-3-2020
Kantine open volgende week?

Dat is niet vanzelfsprekend! Met de start van een nieuw seizoen, een nieuwe Heineken tap, opgeknapt terras met parasols én spoedig ook nog 4 nieuwe tafels mist er nog de nodige hulp.

Wij zijn trots dat we kunnen rekenen op meer dan 100 vrijwilligers die wekelijks op en rondom de velden heel veel goed werk verrichten. Met het afzwaaien van kantine oudgedienden en 5 teams op de zondag heeft de barcommissie dringend ondersteuning nodig.

 

Graag bieden wij iedereen op en langs het veld een kopje koffie, hapje en een drankje aan. Wil je weten wat het Barhoofd zijn inhoudt, kijk dan in de bijlage.

 

Op dit moment telt de kantine commissie slechts 4 leden voor de zaterdag, 2 voor de zondag en 2 voor de vrijdagavond. Dit is echt niet genoeg! Graag zouden wij er 12 voor de zaterdag en minimaal 6 voor de zondag en 4 voor de vrijdag hebben. Dit zal het aantal diensten voor de huidige crew drastisch verlichten en de weekenden beter verdelen.

 

Hierbij dus een dringende oproep aan de seniorenteams om 2 tot 3 barhoofden per team te ‘leveren’ én aan de ouders van onze jeugdleden om eens te kijken of je de barcommissie zou willen versterken.

 

Voor alle jeugdleden die dit lezen, spoor je vader of moeder aan om de huidige ploeg uit de brand te helpen.

 

Vooral in het weekend maken vele handen licht werk dus steun Saskia, Ramona, Belinda, John, Floor en Marius. Meld je aan via: kantine@hsd-zierikzee.nl

 

 

Namens alle leden, ouders en toeschouwers,

 

Bestuur HSDBijlage: 2020 barhoofden gezocht.pdf
 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
maandag 3 augustus 2020
Aantal leden (info) 300
Nu online
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 74,7%
Hockey.nl