Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 29% |week: %

Teams


terug naar vorige scherm
12-3-2020
Corona update afgelaste competitiewedstrijden (12/3/2020)

Volgens het laatste bericht heeft de KNHB op advies van o.a. het RIVM en NOC*NSF besloten komend weekend alle hockeywedstrijden tegen Brabantse teams af te gelasten. Voor HSD heeft dit helaas vergaande gevolgen. Op zaterdag 14 maart vervallen daardoor alle wedstrijden en zal vooralsnog alleen de Benjamintraining door gaan. Zondag 15 maart blijft er 1 wedstrijd staan. In overleg met MHC Olympia is besloten dat deze thuiswedstrijd tussen HSD H2 en MHC Olympia H1 vooralsnog doorgaat.  


Gedurende de benjamintraining op zaterdag en de wedstrijd op zondag zal de kantine open zijn, echter slechts een half uur voor én na de training/wedstrijd.


Naar aanleiding van de afgelaste wedstrijden hebben wij diverse verzoeken ontvangen van enthousiaste leden voor het spelen van oefenpartijen tussen HSD teams onderling of tegen Zeeuwse clubteams. Als Bestuur vinden wij het uit sportief oogpunt positief dat dergelijke initiatieven er zijn. Echter gezien de onverminderd snelle ontwikkelingen van de virusverspreiding van de afgelopen week bij onze Brabantse buren vinden wij het niet verstandig om nu na diverse afgelastingen nieuwe evenementen met grotere groepen te organiseren dan wel te stimuleren.


Geplande trainingen gaan vooralsnog door voor alle kinderen en trainers die geen klachten hebben zoals verkoudheid, hoesten of koorts. Als één van de gezinsleden de genoemde klachten heeft dan geldt het advies dat de gezinsleden die geen klachten hebben, gewoon kunnen komen sporten.  Heb je wel last van verkoudheid, hoesten of koorts dan adviseert het RIVM om je sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Dat betekent: ga niet naar school, werk, sportclub of plekken waar veel mensen bij elkaar zijn. Eén dag (24 uur) nadat de klachten over zijn, kan je weer het normale leven oppakken.


Het HSD Bestuur wil nogmaals benadrukken alle leden de volledige vrijheid te geven zelf te beslissen of zij in deze periode deel willen nemen aan geplande trainingen en wedstrijden. Indien ouders zich prettiger voelen als hun kinderen niet deelnemen aan trainingen en/of wedstrijden, dan respecteren wij dit uiteraard. Geef dit wel door aan de coach en trainer van je team.


Wij houden het standpunt van de instanties nauwlettend in de gaten en zullen berichten zodra dit wijzigt.


Bestuur
Hockey Club Schouwen Duiveland

 

Voor de laatste KNHB update en adviezen zie onderstaande link:

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
maandag 18 januari 2021
Aantal leden (info) 321
Nu online
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 69,2%
Hockey.nl