Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 26% |week: 76%

Teams


terug naar vorige scherm
18-8-2020
BERICHT VOOR AL ONZE JEUGDLEDEN

Door een aantal teams is deze zomer al flink getraind in de nieuwe samenstelling. Maar om onze jeugdleden weer klaar te stomen voor de start van de competitie, organiseren we voor de jeugd B t/m E een Rabo Clinic op zaterdag 29 augustus2020. Deze Clinic wordt mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Rabobank Oosterschelde en is onder leiding van onze clubtrainer Edwin van Gaalen met hulp van twee enthousiaste speelsters van dames 1 van HC Schiedam én onze eigen HSD trainers. Het is een Clinic waarin hockeytips en trucs centraal staan!

Onze F-jes en Benjamins hebben die dag een vanaf 10 uur een speciale training en kunnen oefenen en spelen in de opblaasboarding.

Naast de trainingen zal er gemeten worden wie per leeftijdsgroep het hardst kan slaan. De speedtrap zal het haarfijn vastleggen en we zijn benieuwd wie onze HSD hard-hitters zijn!

Ter afsluiting zijn er vanaf 14:30 oefenwedstrijden voor onze A jeugd.

We gaan er van uit dat alle jeugdleden aanwezig zullen zijn. Wij willen echter een goed beeld krijgen van de aantallen per leeftijdscategorie met het oog op de inrichting en begeleiding.
Laat aan je coach / trainer weten of je aanwezig bent zodat hij / zij de aantallen kan doorgeven aan de evenementencommissie via [email protected]

Programma zaterdag 29 augustus:
09:30 Clubhuis en kantine open (met restricties)
10:00 - 11:00 Benjamins en F-jes op het Miniveld
11:00 - 12:00 E/D clinic op veld1 (met vanaf 12:00 Sevens E/D op veld2)
12:30 - 13:30 C/B clinic op veld1 (met vanaf 13:30 Sevens C/B op veld2)
Vanaf 14:30 Oefenwedstrijden A jeugd op veld1

Vanaf 10:00 doorlopend op veld2 speedtrap contest én scoren in het Hockey goal target sheet.

Let op: alle deelnemers doen mee in hun HSD tenue en nemen een WIT shirtje mee zodat er ook nog onderling na de clinic Seven wedstrijdjes gespeeld kunnen worden!

Publiek is welkom mits volwassenen de 1.5m regel respecteren.

Wij hopen dat na de lange Corona pauze iedereen er weer vol tegenaan kan gaan en we vanaf 5 september weer van een mooie competitie kunnen gaan genieten!


Bestuur HSD

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
woensdag 23 juni 2021
Aantal leden (info) 330
Nu online
Leden met @ 99,4%
SMS Bereik (teams) 65,5%
Vandaag jarig
Fleur de Winter
Hockey.nl