Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 18% |week: 60%

Teams


terug naar vorige scherm
2-9-2020
HSD opent seizoen met Rabo Clinic

Op zaterdag 29 augustus 2020 heeft de Rabo Clinic bij Hockeyclub Schouwen-Duiveland  plaatsgevonden. Vaak plannen we zo’n clinic aan het eind van het seizoen, maar doordat Corona roet in het eten gooide, hebben we deze Rabo Clinic aan het begin van het hockeyseizoen georganiseerd. Een mooie start, waarbij de jeugd veelzijdige oefeningen in parcoursvorm gepresenteerd kreeg. Deze clinic, onder leiding van onze clubtrainer Edwin van Gaalen, bijgestaan door 2 enthousiaste dames 1 speelsters van HC Schiedam, Renate en Ginny en met hulp van 5 van onze gedreven leden, Thijs, Thimo, Lucas, Luciano en Ole, werd enthousiast ontvangen door de deelnemende jeugd.

Van het geld dat Thijs Jonker als prijs had gekregen bij de verkiezing Jonge Vrijwilliger 2019 hebben we een mooi gatendoek aangeschaft, dit doek kun je in een goal hangen en bij ieder gat verdien je een ander aantal punten. Voor de clinic was ook een mooie snelheidsmeter gehuurd, degenen die met slaan de hoogste snelheid haalden deze dag, waren Raul Holtkamp bij de jongens met 86 km/uur en Mette Linn Verschoor bij de meisjes met 69 km/uur. Buiten de competitie hadden we een gemeten snelheid van 104 km / uur door Elroy den Breejen.   De snelheden werden bijgehouden door ons seniorenlid Bert-Jan en de altijd enthousiaste Vincent Huisson.

Voor de jongste doelgroep, de F-jes, hadden we een aparte training op het miniveld onder leiding van hun eigen trainsters Esmeralda en Harriet. De hockeyboarding viel bij de 20 kids goed in de smaak, enthousiaste koppies na afloop van de training en het erg jammer vinden dat het al weer afgelopen was.

Voor de overige leeftijdscategorieën bij de jeugd waren 2 groepen gemaakt. E en D jeugd, met bijna 70 deelnemers en C en B met 40 jeugdleden die we op de mooie velden van HSD konden laten hockeyen.

Op het eind van deze clinic speelden de E en D deelnemers nog Sevens, dat zijn partijtjes van 7 tegen 7 op een kwart veld zonder keeper.

Onze oudste jeugd werd niet vergeten, hiervoor organiseerden we 2 oefenwedstrijden. Meisjes A1 speelde tegen meisjes A2, waarbij de meisjes van A1 de winnaar waren, eindstand 3-1.

Ons jongens A1 mocht het opnemen tegen een ander team uit Zeeland, jongens A1 van Goes, waarbij de winst ging naar HSD, eindstand 2-0.

Al met al een goede voorbereiding op de competitie die op zaterdag 5 september 2020 van start gaat.

Deze dag, waarbij de weersgoden ons volgens de voorspellingen niet gunstig gezind zouden zijn, viel qua weer niet tegen, regelmatig een zonnetje, alleen bij aanvang van de wedstrijden van A een klein buitje, maar dat was alleen maar lekker, het veld speelt dan veel prettiger.

Op deze dag organiseerde de evenementencommissie, met hulp van enkele enthousiaste ouders, nog een hockeybeurs, hierbij gingen voor leuke prijsjes hockeymaterialen van de hand. Door wat gedoneerde materialen en de verkoop van HSD sweaters kwam er ook nog een leuke bijdrage in kas voor HSD. De bestemming van dit bedrag is nog niet bekend.

HSD bedankt alle vrijwilligers (van veld tot bar) die deze dag tot een succes hebben gemaakt!


Evenementencommissie

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
woensdag 23 september 2020
Aantal leden (info) 321
Nu online
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 70,7%
Vandaag jarig
Pieter Jongman
Hockey.nl