Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 43% |week: %

Teams


terug naar vorige scherm
6-11-2020
Corona maatregelen & Competitie 2020-2021

Tijdens de persconferentie van de overheid op dinsdag 3 november is een tijdelijke aanpassing op de bestaande maatregelen aangekondigd. Tevens heeft de KNHB haar standpunt t.a.v. het verdere competitieverloop bekend gemaakt.

  

  • Voor kinderen tot 18 jaar én geregistreerde A jeugd is sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club nog steeds toegestaan. Oefenwedstrijden graag aanmelden bij: [email protected]

  • Volwassen trainers mogen de jeugd training geven maar houden altijd 1.5m afstand.

  • Naast de kantine zijn de kleedkamers/douches gesloten. De toiletten zijn wel in gebruik.

  • Voor leden vanaf 18 jaar (uitkomend in de senioren/zondag teams) geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 2 personen zonder te mixen/wisselen met anderen aanwezigen. Zorg ervoor dat ten alle tijden afstand gehouden wordt van andere (jeugd) spelers. Senioren bevinden zich niet in hetzelfde kwartveld met jeugd dan wel andere senioren tweetallen.

  • Competitie 2020-2021 update: 
    Vanwege de aangescherpte maatregelen die op 14 oktober 2020 zijn ingegaan, is het voorlopig niet mogelijk om reguliere en de eerder aangekondigde midwinter competitie wedstrijden te spelen. Bovendien zijn de maatregelen op 4 november verlengd en zelfs uitgebreid. De KNHB wil zodra dit volgens de overheidsmaatregelen weer kan de competities hervatten en treft hiervoor de voorbereidingen. De doelstelling is en blijft dat alle niet gespeelde wedstrijdrondes later alsnog worden gespeeld. Hiervoor wordt ook de winterperiode ingezet. Op de pagina 'Corona en het spelen van (competitie)wedstrijden' lees je uitgebreidere informatie over de gevolgen van de maatregelen voor de competitie. Ga naar https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/hockeycompetitie-en-coronavirus-hockeyen-met-deze-richtlijnen voor alle details.


Blijf bewegen en houd vol! 


Bestuur
Hockeyclub Schouwen Duiveland

 

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
zaterdag 27 april 2024
Aantal leden (info) 305
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 56,1%
Hockey.nl