Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 43% |week: 44%

Teams


terug naar vorige scherm
17-12-2020
HSD Corona update

Beste leden, helaas weer géén goed nieuws voor onze sport. Ter verduidelijking hieronder de regels n.a.l. van de toespraak van onze minister president van afgelopen dinsdag nog eens op een rijtje. Voor de jeugd veranderd er in principe niets, voor de senioren is het maximaal aantal personen dat mag trainen in afzonderlijke groepjes teruggebracht naar 2.

In overleg met Edwin van Gaalen hebben we besloten om de komende 5 weken de senioren trainingen op vrijdagavond niet door te laten gaan. Senioren mogen wel zelf in tweetallen trainen op onze velden. Zodra er verlichting van de maatregelen komt zullen we de vrijdag avond training direct weer starten.

 

Hieronder een overzicht van de maatregelen per 14 december:

 

 

  • Voor kinderen tot 18 jaar én geregistreerde A jeugd is sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan. Oefenwedstrijden graag melden bij: [email protected]
  • Volwassen trainers mogen de jeugd training geven maar houden altijd 1.5m afstand.
  • Helaas GÉÉN toeschouwers toegestaan, ook niet bij de jeugd.
  • Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in groepjes met niet meer dan twee personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan. Zorg ervoor dat als je met meerdere groepen bent deze verdeelt over kwarten. Weet je in te houden en ga op dezelfde dag geen personen uitwisselen tussen de groepen.
  • Naast de kantine zijn de kleedkamers/douches gesloten. De toiletten zijn wel in gebruik.

 

 

De KNHB hoopt na deze lockdown vanaf 19 januari 2021 de hockeysport weer voorzichtig te kunnen opstarten.Voor meer informatie m.b.t. de mogelijke hervatting va de competitie zie:

Update herstart competities naar aanleiding van lockdown - KNHB

 

 

Bestuur
Hockeyclub Schouwen Duiveland
 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
vrijdag 26 april 2024
Aantal leden (info) 305
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 56,1%
Hockey.nl