Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 33% |week: %

Teams


terug naar vorige scherm
15-1-2021
HSD nieuw jaar nieuwe kansen!

Beste leden,

Wij wensen jullie allen veel geluk, goede gezondheid en een sportief 2021. Tevens wensen wij iedereen sterkte die op de een of andere manier getroffen is door de gevolgen van het Corona virus.

Helaas is de lockdown waarin wij ons bevinden verlengd tot en met 9 februari. Gelukkig mag onze jeugd nog trainen en mogen senioren in beperkte vorm ook sporten. Wij vinden dat we ondanks alle beperkingen er alles aan moeten doen om de jeugdtrainingen te hervatten en hopen op een snel eind aan deze bizarre situatie.

Jeugd Trainingen
De jeugd trainingen zullen vanaf 1 februari weer van start gaan volgens het reguliere programma zoals vermeld in Lisa. Aanpassingen of wijzigingen graag in overleg met de TC. Tot die tijd kan er door de teams in overleg met de trainers getraind worden.

Oefenwedstrijden jeugd
Voor kinderen tot 18 jaar én geregistreerde A jeugd is sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan. Oefenwedstrijden graag melden bij [email protected].

Senioren
De mogelijkheden voor de senioren blijven mager, maar voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten mag op 1,5 meter afstand, individueel of in groepjes met niet meer dan twee personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan. Zorg ervoor dat als je met meerdere groepen bent deze verdeelt over kwarten. Weet je in te houden en ga op dezelfde dag geen personen uitwisselen tussen de groepen.

Vorst en sneeuw
Bij sneeuw mogen de velden niet bespeeld worden. Bij vorst boven de -5C° alléén als er geen rijp is of gladde plekken zijn. De trainers geven aan of de training wordt afgelast.

Het clubhuis
Naast de kantine zijn de kleedkamers/douches gesloten. De toiletten zijn wel in gebruik.

Hervatting competitie 2020/2021
Omdat de verwachtingen voor de heel korte termijn nog niet positief zijn, heeft de competitieleiding van de KNHB ervoor gekozen om op dit moment nog géén detailscenario's te publiceren over wanneer de competities worden hervat en hoe de competitieformats er dan uit gaan zien. Zodra er meer zicht is op hervatting, publiceert de KNHB direct de daarbij passende startdata en ook de dan geldende competitieformats. Zie ook Update gevolgen lockdown voor competitie - KNHB

Lidmaatschap
Wij begrijpen dat we als club door alle beperkingen géén compleet programma hebben kunnen bieden in seizoen 2020-2021. Gelukkig is de najaarscompetitie nog voor de helft afgerond en heeft de jeugd mogen doortrainen afgelopen zomer en deze winter. Toch zal binnenkort de contributiefactuur verzonden moeten worden. Met goedkeuring van de ALV is op het contributiebedrag een eenmalige korting van toepassing.

Wij vertrouwen erop dat jullie onze club blijven steunen! Dat jullie je vrienden en vriendinnen ervan overtuigen dat we met zijn allen blijven hockeyen! En dat we er in de lente weer wat moois van maken!

Houd vol, blijf gezond, op naar de knallende herstart!


Bestuur HSD
Michèle, Alexandra, Kees-Jan, Arend en Etienne

 

Voor algemene informatie omtrent de huidige regels verwijzen we naar het protocol verantwoord sporten.

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
vrijdag 5 maart 2021
Aantal leden (info) 319
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 68,7%
Hockey.nl