Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 13% |week: 38%

Teams


terug naar vorige scherm
2-6-2021
Update HSD bestuur ivm Coronavirus (per 5 juni 2021)

Beste HSD-leden eindelijk goed nieuws! Vanaf 5 juni mag onze jeugd t/m A weer wedstrijden spelen tegen andere clubs. Op dit moment werkt de KNHB aan een minicompetitie die gehouden wordt op 12,19 en 26 juni waarvan het schema spoedig zichtbaar zal zijn in Lisa. Houd in ieder geval deze data vrij, zodat je team met begeleiding compleet is. Zelf afspreken tegen teams van ander clubs, liefst uit de regio, mag ook. Geef dit wel door aan [email protected].

 

Ter afsluiting van het seizoen organiseren we op 10 juli een sportieve ochtend voor de jeugd t/m C én in de middag wedstrijden voor onze A en B jeugd. Meer programma-informatie volgt. Gelijktijdig is er een open Zeeuwse hockeydag om ons ledenbestand te vergroten.

 

Ook onze volwassenen, ouder dan 18 jaar, mogen vanaf 5 juni onderling wedstrijden gaan spelen binnen de club in een groep van maximaal 50 personen. Op zondagmiddag 13 en 27 juni willen we onderlinge wedstrijden gaan faciliteren. Afhankelijk van het animo, gaan we kijken in welke vorm dit gerealiseerd kan worden.

 

De kleedkamers gaan weer open en voor hockeyers en begeleiding wordt het mogelijk om na afloop van de training of wedstrijd op het terras te genieten van een consumptie met inachtneming van de dan geldende Coronaregels. De kantine zal met het oog op de naderende vakantie een beperkt assortiment hebben en het terras dient uiterlijk 22:00 uur verlaten te worden.

 

Helaas geldt dat er bij alle bovengenoemde activiteiten GÉÉN publiek aanwezig mag zijn, dus ook niet op het terras.

 

HSD biedt wederom een teambijdrage van 125 euro aan ter ondersteuning en stimulans voor een leuke teamafsluiting. Coaches, trainers of aanvoerders kunnen voor de bijdrage een mail met korte toelichting van hun plan sturen naar [email protected].
Team BBQ’s op de club kunnen helaas nog niet toegestaan worden.

 

CORONAREGELS VANAF 5 JUNI

 

  • Hockeyers vanaf 18 jaar mogen samen sporten in een groep van maximaal 50 personen en onderlinge wedstrijden spelen tegen teams van dezelfde vereniging. Tijdens het sporten hoeven zij onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Jeugd tot en met de A-categorie mag naast de onderlinge wedstrijden ook weer wedstrijden tegen andere verenigingen spelen.
  • De accommodatie is alleen open voor sporters en benodigde vrijwilligers die buiten het veld 1.5m afstand houden en plaatsnemen aan de aanwezige tafels.
  • Naast de toiletten gaan de kleedkamers en douches ook weer open.
  • Helaas GÉÉN toeschouwers toegestaan, ook niet bij de jeugd.

 

 

 

Wij rekenen op jullie begrip en medewerking en hopen uiteraard in september weer een normaal seizoen te kunnen gaan draaien.

 

 

Bestuur Hockey Club Schouwen Duiveland

 

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
woensdag 29 september 2021
Aantal leden (info) 289
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 62,6%
Hockey.nl