Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 28% |week: %

Teams


terug naar vorige scherm
7-7-2021
HSD jeugdplan presentatie: 8 juli 20:00uur

Beste leden,

HSD is een vrienden- en familieclub waar iedereen van jong tot oud welkom is om op gepast niveau met plezier te presteren en te genieten van het hockeyspel.

Aangezien basisvaardigheden en beweging bij de jeugd erg belangrijk zijn voor het spelplezier heeft de Technische Commissie voor de ontwikkeling van de jeugd een 'Jeugdplan' ontwikkeld. Dit Jeugdplan bevat leerlijnen, die o.a. zijn gestoeld op onderzoek en beleid van de KNHB. Er is geconstateerd dat de huidige jeugd minder beweegt. Het Jeugdplan 2021-2024 van HSD staat dan ook voor een brede motorische ontwikkeling van de jeugd tot 18 jaar. Bovendien wil de vereniging aansluiting bij het moderne hockey, waarbij de kern is dat spelers balvaardig, atletisch en op iedere positie kunnen spelen.

Het bestuur en TC nodigt alle trainers, coaches én leden uit om de presentatie van dit plan bij te wonen. Naast uitleg over het Jeugdplan zal er ook uitleg gegeven worden over ‘Hockeyfood’, een applicatie met trainingsoefeningen die komend seizoen beschikbaar is voor alle leden.Een preview van Hockeyfood is nu al te bekijken in de Lisa App onder de pagina ‘Meer’.

Locatie:     Clubhuis HSD
Datum:      8 juli 2021
Tijdstip:    20:00

Stuur een mail naar [email protected] voor een online toegangslink of om je aan te melden voor deelname in het clubhuis. Bij voorkeur zien we jullie weer op ons clubhuis.

Bestuur & TC
Hockeyclub Schouwen Duiveland

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
maandag 15 augustus 2022
Aantal leden (info) 247
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 56,7%
Vandaag jarig
Dagmar Davidse
Hockey.nl