Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 14% |week: 58%

Teams


terug naar vorige scherm
20-9-2021
Zaterdag a.s. kantine gesloten ?

Eind 2019 hebben we een dringende oproep gedaan om onze kantine commissie te versterken met barhoofden. De oproep en banners hebben geresulteerd in 1 aanmelding.

Het is jammer dat juist nu we na alle Corona perikelen weer volop mogen en willen draaien niet kunnen garanderen dat de kantine altijd bemand zal zijn.

Het huidige aantal barhoofden kan het onmogelijk bolwerken en we zijn hard op weg deze op te branden. Nu zijn barhoofddiensten een half dagdeel op zaterdag of 2 à 3 wedstrijden op zondag. Met een grotere bezetting kunnen we met kortere en minder diensten af waardoor het draagbaar en leuk blijft.

Wij zijn trots dat we kunnen rekenen op de vele enthousiaste vrijwilligers die wekelijks op en rondom de velden heel veel goed werk verrichten. Het zou fijn zijn als onze kantinecie snel op versterking kan rekenen. Wil je je aanmelden of heb je nog vragen stuur dan een mail naar
[email protected] of meld je in het weekend bij 1 van de laatste barhoofden. In de bijlage vind je een korte taakbeschrijving.

Graag blijven wij iedereen op en langs de velden een kopje koffie, hapje en drankje serveren. Steun onze kantine en houd onze mooie club draaiende!

Etienne Aggenbach

Voorzitter HSDBijlage: 2021barhoofd.pdf
 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
maandag 29 november 2021
Aantal leden (info) 297
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 61,6%
Hockey.nl