Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 13% |week: 52%

Teams


terug naar vorige scherm
27-8-2022
Dringend barhoofden gezocht!

Het seizoen start weer en we zijn zeer dringend opzoek naar barhoofden om onze kantine commissie te versterken. In de zomer hebben helaas een aantal barhoofden moeten stoppen. Voor het huidig aantal barhoofden is het onmogelijk om de kantine altijd te bemannen op zaterdag en zondag.

Nu zijn barhoofddiensten een half dagdeel op zaterdag of 2 à 3 wedstrijden op zondag. Met een grotere bezetting kunnen we met kortere en minder diensten af waardoor het draagbaar en leuk blijft. Met jou erbij kunnen we gezellig wat eten en drinken tijdens de wedstrijden. 

Wij zijn trots dat we kunnen rekenen op de vele enthousiaste vrijwilligers die wekelijks op en rondom de velden heel veel goed werk verrichten. Het zou fijn zijn als onze kantinecie snel op versterking kan rekenen. Wil je je aanmelden of heb je nog vragen stuur dan een mail naar 
[email protected] of meld je in het weekend bij 1 van de laatste barhoofden. In de bijlage vind je een korte taakbeschrijving.

Graag blijven wij iedereen op en langs de velden een kopje koffie, hapje en drankje serveren. Steun onze kantine en houd onze mooie club draaiende!

Namens de kantinecie en het bestuur,

Alexandra Groenendijk

Secretaris HSD

Bijlage: 2021barhoofd.pdf
 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
donderdag 29 september 2022
Aantal leden (info) 249
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 56,6%
Hockey.nl