Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 13% |week: 52%

Teams


terug naar vorige scherm
16-11-2021
Corona: géén bezoekers, clubhuis & kantine open voor spelers en begeleiders tot 20:00

Tijdens de persconferentie van vrijdag 12 november heeft het kabinet besloten dat m.i.v. zaterdag 13 november 18:00u publiek helaas niet meer is toegestaan op het HSD complex. Hieronder een overzicht van de extra en reeds geldende regels.

 

 • Publiek is niet toegestaan. Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen tot het complex. Denk hierbij aan coaches, trainers, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders, bardiensten en verenigingsfunctionarissen.

 • Het horeca gedeelte in clubhuizen mag tot 20.00 uur open zijn voor iedereen die op de vereniging aanwezig mag zijn, maar met de maatregelen van 6 november (zie hieronder).

 • In het horeca gedeelte van het clubhuis en op de terrassen zijn vaste zitplaatsen. Er wordt niet geplaceerd dus zorg er samen voor dat deze regel nageleefd wordt.

 • Wedstrijden en trainingen zijn ook na 20.00 uur toegestaan.

 • Houd je – als je niet aan het hockeyen bent – aan de 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar). Ook langs de lijn, tijdens de line ups, in de dug-outs, of tijdens een bespreking op het veld.

 


Daarnaast blijven de onderstaande maatregelen van 6 november bestaan:

 

 • Iedereen mag sporten in de buitenlucht (trainen en wedstrijden spelen) zonder coronatoegangsbewijs (CTB).

 • Iedereen van 18 jaar en ouder moet een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) kunnen tonen voordat het clubhuis, het terrassen andere gebouwen op het sportcomplex betreden mogen worden, inclusief de kleedkamers en toiletten. Uitzondering op deze regel vormen de mensen die vanwege het uitvoeren van hun functie bv coach (uit en thuis), trainer, barbeheerder of andere vrijwilliger) op de vereniging aanwezig zijn. Zij zijn vrijgesteld van deze verplichting. Let op: rijouders hebben geen functie in het clubhuis en tonen dus wel een CTB bewijs voordat ze het clubhuis kunnen betreden.

 • Voor iedereen tot 18 jaar geldt de CTB-verplichting niet! Kinderen kunnen dus gewoon gebruik maken van alle faciliteiten (toiletten en kleedkamers), zonder CTB.

 • Voor degenen zonder CTB kunnen consumpties besteld worden bij een afhaalpunt. Afhalers nuttigen het aangekochte vervolgens buiten, op 1,5 meter afstand en geplaceerd maar niet zittend op het terras want daar is een CTB verplicht.

 


Tenslotte gelden de volgende dringende adviezen:

 

 • BLIJF ALTIJD THUIS bij klachten en laat je direct testen, blijf ook thuis als huisgenoten klachten hebben.

 • Met maximaal 2 personen tegelijk het materiaalhok betreden

 • Het advies is een mondkapje te dragen als je met mensen uit een ander huishouden in de auto zit. Neem altijd een mondkapje mee want de rijder of bijrijders mogen altijd verlangen dat iedereen in een auto een mondkapje draagt. Tip voor de bestuurder: neem wat extra mondkapjes mee.

 


Helaas weer geen makkelijke opgave maar wij hopen er samen voor te kunnen zorgen dat we blijven trainen en de competitie kunnen afronden.

Bestuur Hockey Club Schouwen Duiveland

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
donderdag 29 september 2022
Aantal leden (info) 249
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 56,6%
Hockey.nl