Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 51% |week: 50%

Teams


terug naar vorige scherm
19-5-2024
"Feel Good Verenigingsactie" Market Plaza - Alle B'tjes helpen HSD!

Alle B’tjes helpen HSD!

Op dinsdag 21 mei 2024 start onze hoofdsponsor Market Plaza de ‘Feel Good Verenigingsactie’.

Bij besteding van iedere €25,- bij Market Plaza in Bruinisse en Burgh-Haamstede (Albert Heijn, Etos en Gall & Gall) krijg je een blauw muntje; een B’tje. Market Plaza verdeelt onder verschillende verenigingen in totaal €10.000,-! Hoe meer B’tjes HSD krijgt, hoe meer sponsoring wij ontvangen van Market Plaza! Hierbij hebben we dus alle hulp van jullie als leden nodig!

In de winkel in Burgh-Haamstede staat een display waar je de B’tjes voor HSD in kan doen. Ook muntjes die je ontvangt in Bruinisse, kunnen worden ingeleverd in Burgh-Haamstede! Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de muntjes naar de winkel in Burgh-Haamstede te brengen, lever ze dan in achter de bar bij HSD. Wij zorgen dat ze goed terecht komen!

Nieuw trainingsmateriaal en hockeysticks!
Met de opbrengst van de actie gaan we nieuwe materialen aanschaffen voor de trainingen. Ook gaan we kinderhockeysticks kopen, zodat we voor diverse scholen op Schouwen-Duiveland gymlessen kunnen gaan verzorgen!

Wekelijkse tussenstand

Wekelijks wordt de tussenstand gedeeld. Naast de actie in de winkel, kan HSD ook extra muntjes winnen voor ludieke acties en uitdagingen. Hiervoor is jullie hulp nodig, daar komen we later op terug via LISA en teamapps!

Superleuk dat jij jouw B’tjes aan HSD schenkt, want alle B’tjes helpen!

De actie loopt t/m 14 juli 2024.

 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
woensdag 19 juni 2024
Aantal leden (info) 310
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 56,5%
Vandaag jarig
Michèle Reijntjes
Hockey.nl