overall: 43% |week: %

Teams

terug naar vorige pagina

Heren A- G.H.C. RAPID HA : 1 - 3

Elk seizoen heb je een wedstrijd zoals deze; je weet vanaf de eerste minuut dat je beter bent, maar je verliest toch. Dat was vandaag het geval. Vol goede moed togen wij op reis naar Gorinchem. Eerst een bakkie met puddingkoek van Robbie in de ochtendzon op het terras van DP in 't Zijpe. Niet iedereen was zo vroeg even scherp, omdat oud veteraan Bol de vorige dag jarig was. Op het prachtige nieuwe waterveld met de ochtendzon tegen startte de eerste helft. In de eerste minuut was het gelijk bijna prijs voor HSD, maar al snel daarna scoorde Rapid door geklungel in de verdediging van HSD. Hierna volgde de koelbloedige gelijkmaker van de stick van Frank. de 1-2 door Jacco uit een strafcorner werd afgekeurd en daarmee werd het rust. Na de rust regende het kansen voor HSD. Door net even wat slimmer te spelen was dit winst voor HSD geworden. Maar Rapid maakte 2-1. Ook hierna speelden we bijna alleen op de andere helft. Runs door Thijs, dribbel-loopjes door Frank... ze mochten niet baten. De aanvalslust van HSD stokte toen Rapid in de laatste minuten een strafcorner scoorde. Volgende week beter...