Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 45% |week: 67%

Teams


Informatie over Hockeyclub Schouwen Duiveland
Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 
Aanname beleid vrijwilligers (1) 
Algemeen (1) 
Gedragscodes (4) 
INTERSPORT webSHOP (1) 
Lidmaatschap (1) 
Lidmaatschap - Jeugdfonds Sport & Cultuur (1) 
Privacyverklaring (1) 
Selectiecriteria (1) 
Sponsoring (1) 
Training (2) 
Vertrouwenscommissie (1) 
Visie bestuur (1) 
Wedstrijden (1) 

 

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]Training 
Training 
 

Voor ieder elftal is er minimaal een wekelijkse training. Indien mogelijk wordt er ook een tweede wekelijkse training gegeven. Van alle leden wordt verwacht dat zij aan deze training deelnemen. Training is van groot belang om de hockeysport onder de knie te krijgen en het vermindert de kans op blessures. Wanneer je verhinderd bent om de training bij te wonen, dan stel je de trainer daarover van tevoren op de hoogte.Zaalhockey

De KNHB kent ook een zaalhockeycompetitie. Deze vindt plaats gedurende de wintermaanden. Indien er voldoende deelname is binnen het team, doet HSD ook mee aan deze competitie. De zaalhockey trainingen zijn in Laco en er is een wekelijkse training.

 


Zestallen/achtallenhockey (F, E en D-jeugd)

Voor de zeer jonge hockeyers bestaat er een minihockey afdeling. Hierin kunnen kinderen tot 10 jaar meedoen. De teams bestaan uit zes spelers/speelsters en de wedstrijden worden gespeeld op verkleinde velden met aangepaste regels. Vanaf 10 jaar wordt nog een of twee jaar in achttallen gespeeld op een half hockeyveld. De spelregels zijn dan al bijna hetzelfde als bij het elftalhockey.

 


HSD-kleding

Het is verplicht alle wedstrijden in HSD-tenue te spelen. Dit tenue is te koop bij Intersport Zierikzee en kan besteld worden via de HSD leden webshop:

https://clubs.reeceaustralia.com/nl/hsd

 

Op deze site kunnen leden met clubkorting HSD broeken, rokken, trainingspakken en sokken bestellen. Naast het clubtenue kan er gekozen worden uit vele andere hockey producten.


 

Kort overzicht

In dit afsluitende hoofdstukje zijn nog eens een aantal regels op een rijtje gezet, die elke week terug komen en van belang zijn voor een soepel verloop van de wedstrijden.

 

Vrijdagavond 19.00 uur is binnen HSD een heel belangrijk tijdstip. Voor deze tijd moeten de afzeggingen en andere wijzigingen doorgegeven zijn:

·als je echt niet aan een wedstrijd kunt deelnemen, melden aan coach of aanvoerder/aanvoerster.

·als je verhinderd bent om als scheidsrechter op te treden, melden aan de wedstrijdsecretaris.

·als je verhinderd bent om kantinedienst te doen, moet je deze dienst geruild hebben met een ander en deze ruil gemeld hebben aan het kantinecommissielid van het desbetreffende weekeinde.

·als u als ouder verhinderd ben om te assisteren bij het vervoer van een juniorelftal, moet u dit hebben geruild met een andere ouder en deze ruil hebben gemeld aan de coach van het desbetreffende elftal.

Voor de eerste twee situaties geldt dat er door anderen nog allerlei zaken op het laatste moment geregeld moeten worden.

Als het even kan geef hen dan méér tijd en maak vóór vrijdagavond 19.00 uur een en ander bekend!

 

 
Vergoeding Jeugdtrainers 
 

Onkostenvergoedingen jeugdtrainers HSD

 

 

Leeftijd tot 22 jaar: euro 2.50 per uur*

Leeftijd vanaf 22 jaar: euro 3.50 per uur*
*(trainingsuren + half uur voorbereiding per training)

 


Trainers die de HT2 cursus bij het CIOS hebben gevolgd ofwel een vergelijkbare cursus, krijgen een extra vergoeding ter beoordeling van het bestuur.

 


Betaling achteraf per competitie helft.

 


Reiskosten worden niet vergoed.

 


De jeugdtrainer is zelf verantwoordelijk voor het opgeven van de trainingsuren middels de persoonlijke login op de website. De gemaakte uren worden vervolgens geaccordeerd door de TC. Daarna volgt uitbetaling op het opgegeven bankrekening nummer.

 

 
 
Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
zondag 26 mei 2024
Aantal leden (info) 307
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 56,4%
Vandaag jarig
Lise Schoenmakers
Nina Spoormans
Hockey.nl